Yarın sahasında Payasspor ile karşılaşacak olan Yeni Çorumspor dün yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu yönetimindeki antrenmana İstanbul’da tedavisi süren Ertuğrul dışında tüm futbolcular katılırken Osman Bodur ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu çalışma öncesinde futbolcularla bir toplantı yaparak Erzincan maçını değerlendirdi ve bu maçtaki eksiklerini dile getirdi. Takım olarak bir seri yakalamak zorunda olduklarını belirten Küçükoğlu bunun içinde Payasspor maçının çok önemli olduğunu söyledi. Futbolculardan kısa sürede kendilerini tam olarak bu maça hazırlamalarını isteyen Küçükoğlu rakip takım hakkında da bilgiler verdi.

Daha sonra ısınma hareketleri ile başlayan antrenman dar alanda  çalışma ve son bölümde de taktik çalışma ile tamamlandı. Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu bu çalışma sırasında sık sık uyarılarda bulundu.

Yeni Çorumspor, Payasspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı ter idmanı ile tamamlayacak ve ardından da tesislerde kampa girecek.

Ozan Ergün ile bu sezon ikinci maç

Yeni Çorumspor’un yarın sahasında oynayacağı Payasspor maçını İstanbul bölgesi genç hakemlerinden Ozan Ergün yönetecek. Bu sezon C Klasman hakemliğine yükselen Ozan Ergün ilk profesyonel maçında Yeni Çorumspor’un sezonun ilk yarısında 1461 Trabzon ile oynadığı karşılaşmada görev yaptı.
Ozan Ergün’ün yardımcılıklarınıda İstanbul’dan Önder Çalış ve Mücahid Adem Çelebi yapacak. Dördüncü hakem ise Samet Tükenmez. Maçın gözlemcisi  ise Trabzon’dan Engin Lakot.

Editör: Haber Merkezi