HARUN AKKAYA
Ço­rum Be­le­di­yes­por’da ye­ni se­zon ha­zır­lık­la­rı­nın ikin­ci gü­nün­de ta­kım sa­bah ve ak­şam iki an­tren­man ya­pa­rak ta­mam­la­dı.


Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım ön­ce­ki ak­şam yap­tı­ğı tek ça­lış­ma­nın ar­dın­dan dün­de sa­bah ve ak­şam te­sis­le­rin sa­ha­sın­da iki ça­lış­ma yap­tı. Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han yö­ne­ti­min­de­ki ça­lış­ma­lar da­ya­nık­lı­lık ko­şu­su ile de­vam edi­yor.
Ha­va­la­rın çok sı­cak ol­ma­sın­dan do­la­yı an­tren­man sa­at­le­ri­ni be­lir­le­mek­te zor­la­nan Ço­rum Be­le­di­yes­por Tek­nik He­ye­ti bu­gün­den iti­ba­ren tem­po­yu ya­vaş ya­vaş yük­selt­me­yi plan­lı­yor.


Sa­ban ça­lış­ma­sın­da grup­lar ha­lin­de ser­best tem­po­da da­ya­nık­lı­lık ko­şu­su yap­tı­ran Tek­nik He­yet ko­şu­la­rın ara bö­lüm­le­rin­de ise na­bız öl­çü­mü ya­pa­rak fut­bol­cu­la­rın fi­zik­sel ola­rak du­rum­la­rı­nı gör­me­ye ça­lı­şı­yor, Ak­şam an­tren­ma­nın­da ise da­ya­nık­lı­lık ko­şu­su­nun ar­dın­dan top­la dar alan­da pas ça­lış­tı­lar. Ço­rum’da ya­pı­la­cak 12 gün­lük ilk etap kamp­ta fut­bol­cu­la­rı fi­zik­sel ola­rak bel­li bir nok­ta­ya ge­tir­me­yi amaç­la­yan Ço­rum Be­le­di­yes­por Tek­nik He­ye­ti ikin­ci 12 gün­lük sü­re­de ise fi­zik­sel ça­lış­ma­la­rın ya­nın­da tak­tik­sel ça­lış­ma­la­ra baş­la­ma­yı plan­lı­yor.


Bu iki etap so­nun­da fi­zik­sel yük­le­me­yi ta­mam­la­mak is­te­yen Tek­nik He­yet da­ha son­ra gi­di­le­cek 12 gün­lük Kı­zıl­ca­ha­mam kam­pın­da ise oy­na­ya­ca­ğı ha­zır­lık maç­la­rın­da ta­kı­mın oyun tak­ti­ği­ni sa­ha­ya yan­sıt­ma­yı amaç­lı­yor. Say­han ve eki­bi­nin en bü­yük is­te­ği ise trans­fe­rin ta­mam­la­na­rak kam­pa ka­dar fi­zik­sel ça­lış­ma­la­ra tüm fut­bol­cu­la­rın ka­tı­la­rak li­ge ka­dar ha­zır ha­le gel­me­le­ri. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım bu­gün ya­pa­ca­ğı çift an­tren­man­la  sür­dü­re­cek