HA­RUN AK­KA­YA
Ço­rum Be­le­di­yes­por bir gün­lük iz­nin ar­dın­dan cu­mar­te­si gü­nü dep­las­man­da oy­na­ya­ca­ğı Se­rik Be­le­di­yes­por ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­na baş­la­dı. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım uzun bir ara­nın ar­drın­dan tam kad­ro ola­rak haf­ta­ya baş­la­dı.
Geç­ti­ği­miz haf­ta so­nun­da sa­ha­sın­da Bu­cas­por önün­de 4-1 ga­lip ge­le­rek bu se­zo­nun en fark­lı ga­li­bi­ye­ti­ni alan ve pa­zar­te­si gü­nü­nü izin­li ge­çi­ren kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım dün sa­at 16’da te­sis sa­ha­sın­da Tek­nik Di­rek­tör Meh­met Au­re­lio yö­ne­ti­min­de haf­ta­nın ilk ça­lış­ma­sı­nı yap­tı.

Ça­lış­ma ön­ce­sin­de Meh­met ho­ca fut­bol­cu­lar­la kı­sa bir top­lan­tı ya­pa­rak Bu­cas­por ma­çı­nı de­ğer­len­dir­di ve bu maç­ta­ki ha­ta­lar ko­nu­sun­da uya­rı­lar­da bu­lun­du. Zir­ve ya­rı­şın­dan kop­ma­mak için Se­rik dep­las­ma­nın­da ka­zan­mak zo­run­da ol­duk­la­rı­nı be­lir­ten Meh­met ho­ca fut­bol­cu­lar­dan ken­di­le­ri­ni bu ma­ça en iyi şe­kil­de ha­zır­la­ma­la­rı­nı is­te­di.

Uzun sü­re­dir sa­kat­lık­lar ne­de­ni ile tam kad­ro ça­lı­şa­ma­yan kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım­da Ba­rış, Ke­mal ve Fer­di’nin ta­ma­men iyi­le­şe­rek ta­kım­la bir­lik­te ça­lış­ma­ya baş­la­dı­lar. Isın­ma ha­re­ket­le­ri­nin ar­dın­dan el to­pu oy­na­tan Tek­nik He­yet da­ha son­ra ise ya­rı sa­ha­da tak­tik ça­lış­ma ile haf­ta­nın ilk an­tren­ma­nı­nı yap­tır­dı.