HARUN AKKAYA
Masa Tenisi Erkekler 1. Liginde Çorum Spor İhtisas 16 takımlı ligde üçüncü olmayı başardı ve önümüzdeki sezon Süper Lig’de oynamaya hak kazandı.
Ankara’da yapılan 3. ve son etap müsabakalarında Çorum Spor İhtisas takımı antrenör Mesut Kuşgöz ve Irak milli takımı sporcusu Ömer Ayet Taher, Hakan Işık, Mehmet Enes Eroğlan, Anıl Şahin, Hüseyin Ekmekçi ve Ege Bolat’lı kadrosu ile mücadele ettiği ligde Balıkesir Bu Piliçspor’u 3-1 yendi, Antalyaspor’a 3-1 mağlup olurken İstanbul Bedensel Engelliler’i 3-1, Konya Barospor ve İstanbul Beyoğluspor’u 3-2, Gaziantep Şahinbey Belediyespor’u ise 3-1 yenmeyi başardı.

Erkekler 1. liginde oynanan 14 maç sonunda Antalyaspor takımı 14 galibiyet iki mağlubiyet ve 26 puanla birinci olarak Süper lige yükselirken İstanbul Bedensel Engelliler takımı 14 maçta on galibiyet dört mağlubiyet ve 24 puanla ikinci oldu. Çorum Spor İhtisas takımı ise 14 maçta yedi galibiyet yedi mağlubiyet ile üçüncü olmayı başardı.

Bu müsabakalar sonunda Erkekler 1. liginde şampiyon olan Antalyaspor, İstanbul Bedensel Engelliler ve Çorum Spor İhtisas kulüpleri önümüzdeki sezon Süper Ligde mücadele etmeye hak kazandılar.

Editör: Haber Merkezi