HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK’da transfer çalışmaları devam ediyor. Stoper mevki için transfer çalışmaları sürdüren kırmızı siyahlı takımda hedefteki iki ismin Manisa FK’dan Salih Zafer Kurşunlu ve önceki sezon kırmızı siyahlı formayı giyen Mümin Talip Pazarlı’nın olduğu öğrenildi.

Yeni sezon için kadro yapılanmasını sürdüren Çorum FK’da Başkan Fatih Özcan’ın bizzat yürüttüğü bu transfer görüşmelerinin fiyat üzerinden devam ettiği öğrenildi. 
1994 Eminönü doğumlu Mümin Talip Pazarlı önceki sezon Bucaspor’dan Çorum FK’ya geldi ve kırmızı siyahlı takımla ilk sezonunda şampiyonluk sevinci yaşadı. Biten sezonda Erzincanspor formasını giyen ve bu takımlada şampiyonluk sevinci yaşayan yeniden Çorum FK’ya kazandırmak isteyen Başkan Fatih Özcan pazarlığı sürdürdüğü öğrenildi.

İki sezondur Manisa FK forması giyen Salih Zafer Kurşunlu 1988 Antalya doğumlu.  Antalyaspor’da profesyonel olan ardından Çankırıspor’da kiralık olarak forma giyen Salih Zafer Kurşunlu, Tavşanlı Linyitspor, Batman Petrolspor, Manavgatspor, Gümüşhanespor, Osmanlıspor’un ardından iki sezondur da Manisa FK takımında forma giyiyor. Kurşunlu 1. ligde iki, 2. ligde 210 ve 3. ligde ise 127 maçta forma giydi ve 15 gol attı.

Kırmızı Siyahlı takımın stoper mevkii için kadrosuna katmak istediği bu iki futbolcu ile görüşmelerin önümüzdeki günlerde sonuçlanması ve resmi imza atılarak takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.