MU­RAT KA­RA­SU

Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por’da baş­la­tı­lan yar­dım kam­pan­ya­sı­nın ar­dın­dan trans­fer ha­re­ke­ti vo­ley­bol ile baş­la­dı. Bu se­zon Er­kek­ler 1. Vo­ley­bol Li­gin­de mü­ca­de­le ede­cek olan Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por se­kiz tec­rü­be­li isim­le an­laş­ma­yı im­za­la­dı.

Tek­nik He­ye­tin ra­po­ru doğ­rul­tu­sun­da ya­pı­lan gö­rüş­me­ler so­nun­da an­laş­ma sağ­la­nan se­kiz vo­ley­bol­cü Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ab­dul­ka­dir Şa­hi­ner ve Ku­lüp Baş­ka­rı Bah­ri Se­zen’in ka­tıl­dı­ğı tö­ren­le an­laş­ma­ya im­za at­tı­lar. Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por’un ye­ni se­zon için an­laş­tı­ğı isim­ler pa­sör­ler Tuğ­berk Atı­cı (24 ya­şın­da Ma­li­ye Okul­la­rı 2. lig), Bu­rak Kı­lıç (28 ya­şın­da Bu­lan­cak Be­le­di­ye­si 1. lig), or­ta oyun­cu­la­rı Ali Bers­lan As­lan­ka­ya (22 ya­şın­da Zi­ra­at Ban­ka­sı 1. lig), Ka­an Su­sam (26 ya­şın­da To­kat Plev­ne Be­le­di­ye 1. lig), Kö­şe 4 no­lu oyun­cu­la­rı Ma­hir Can To­sun (25 ya­şın­da Eğir­dirs­por (1. lig), Ah­met Te­tik (22 ya­şın­da Zi­ra­at Ban­ka­sı genç mil­li), Li­be­ro Fur­kan Al­bay­rak (23 ya­şın­da Zi­ra­at Ban­ka­sı genç mil­li), kö­şe pa­sör çap­ra­zı Ali Can Ak­dur (30 ya­şın­da ge­çen se­zon Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por for­ma­sı­nı giy­di).


Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı Bah­ri Se­zen, se­kiz tec­rü­be­li isim­le an­laş­tık­la­rı­nı bir ya­ban­cı isim­le gö­rüş­me­de so­na gel­dik­le­ri­ni önü­müz­de­ki haf­ta için­de on­la­da an­la­şa­cak­la­rı­na inan­dı­ğı­nı söy­le­di. Ay­rı­ca Halk Bank Ge­nel Mü­dü­rü hem­şeh­ri­miz ile gö­rü­şe­rek iki isim ver­me­si­ni is­te­dik­le­ri­ni ve or­dan ge­le­cek bu isim­ler­le bir­lik­te kad­ro­nun 11 ki­şi ola­ca­ğı­nı üç ta­ne­de alt ya­pı­dan gen­ci ka­ta­rak kad­ro­yu oluş­tu­ra­cak­la­rı­nı be­lir­ten Se­zen ‘baş­lat­tı­ğı­mız kam­pan­ya­nın da ver­di­ği güç­le ye­ni se­zon için ge­rek vo­ley­bol ge­rek­se fut­bol­da Ço­rum’u ve il­çe­mi­zi en gü­zel şe­kil­de tem­sil ede­cek kad­ro­la­rı oluş­tur­mak ama­cın­da­yız. Baş­lat­tı­ğı­mız kam­pan­ya­ya il­gi ve des­tek ne ka­dar faz­la olur­sa biz­de ala­ca­ğı­mız güç­lü çok da­ha iyi iş­ler yap­ma­nın gay­re­ti ve ça­ba­sı için­de ola­ca­ğız’ de­di.
 

An­ka­ra’da ça­lı­şa­cak­lar
Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por vo­ley­bol ta­kı­mı ça­lış­ma­la­rı­nı An­ka­ra’da ya­pa­cak. Vo­ley­bol Bran­şı So­rum­lu­su Mus­ta­fa Öz­de­mir, kad­ro­nun ta­ma­mı­na ya­kı­nı­nın An­ka­ra’da ol­du­ğu­nu Sun­gur­lu’da ka­la­cak yer so­ru­nu ol­ma­sın­dan do­la­yı ça­lış­ma­la­rı­nı An­ka­ra’da ya­pa­cak­la­rı­nı söy­le­di. An­ka­ra’da Ta­ner Kış­la­lı Spor Sa­lo­nu’nda ça­lış­ma yap­mak için an­laş­tık­la­rı­nı ve Ağus­tos ayı­nın ilk haf­ta­sın­dan iti­ba­ren ça­lış­ma­la­ra baş­la­ya­cak­la­rı­nı söy­le­di.
Do­ğu gru­bun­da yer ala­cak

Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por bu se­zon mü­ca­de­le ede­ce­ği er­kek­ler 1. li­gin­de bü­yük ih­ti­mal­le B gru­bun­da yer ala­cak. Do­ğu böl­ge­sin­den ta­kım­la­rın bu­lun­du­ğu grup­ta mü­ca­de­le ede­cek­le­ri­ni be­lir­ten Mus­ta­fa Öz­de­mir ‘Di­ğer gru­bu gö­re  bi­zim açı­mı­zın­dan da­ha iyi bir grup. Grup­ta­kı ta­kım­la­rın li­ge ka­tı­lıp ka­tıl­ma­ya­ca­ğı ko­nu­sun­da so­ru işa­ret­le­ri var. An­cak iki grup­tan dör­der ta­kı­mın dü­şe­cek ol­ma­sı ne­de­ni ile işi sı­kı tut­mak zo­run­da­yız. Grup­la­rın­da önü­müz­de­ki gün­ler­de ke­sin­leş­me­si­ni bek­li­yo­ruz’ de­di.