HALİL ÖZTÜRK
Bölgesel Amatör Lig’de temsilcimiz Sungurlu Belediyespor, Çarşambaspor deplasmanında 5-1 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Ligden direk düşmeme potasından çıkan ve baraj maçı oynamak için büyük avantaj yakalayan Sungurlu Belediyespor puan için gittiği Çarşambaspor deplasmanında erken yediği gollerle rakibine 5-1 mağlup oldu.


Soğuk hava nedeni ile oldukça az sayıda taraftarın izlediği maça ev sahibi takım etkili başladı ve henüz 4. dakikada Kemal’in attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonrada oyunda kontrolü elinde bulunduran yeşil beyazlılar 22. dakikada Kaan’ın golü farkı ikiye çıkardı.
İlk yarının kalan bölümünde dengeyi kuran Sungurlu Belediyespor gol için yüklendi ancak hücumdaki etkili ismi Taha’nın sakatlanarak erken oyundan çıkması hücum gücünü azalttı.


İlk yarıyı ev sahibi takım 2-0 önde tamamladı. İkinci yarının başında da topa sahip olan temsilcimiz baskı kurduğu anlarda 56. dakikada Ramazan savunma arkasında topla buluştu ve kalecinin üzerinden aşırtarak skoru 3-0 yaptı.
68. dakikada rakip kalecinin hatasında Osman baskı yaparak topu kaptı ve skoru  3-1 yapan golü attı. Bu golden sonra azda olsa umutlanan kırmızı beyazlı temsilcimizin umutlarını 69. dakikada Ahmet’in golü ile farkı yeniden üçe çıkartan ev sahibi takım rahatladı. Maçın 76. dakikasında Turgay skoru belirleyen golü attı: 5-1

SAHA: Çarşamba İlçe.
HAKEMLER: İlayda Nihal Çetiner, Hakan Dursun, Kağan Yıldızlar (4. Hakem: Levent Gümüşdere).
ÇARŞAMBASPOR: Mehmet, Yakup, Harun, Kemal Sabri, Ahmet, Ramazan, Amadou Boiro, Kaan, Semih, Abdulkadir, Ömer.
SUNGURLU BELEDİYESPOR: Kaan, Mustafa, Mücahit, Taha (Berkay), Nedim (Yavuz Burak), Burak, Başaran, Ayhan (Tolga), Olgu, Osman, Salih..
GOLLER: 4. dak. Kemal, 22. dak. Kaan, 56. dak. Ramazan, 69. dak. Ahmet, 76. dak. Turgay (Çarşambaspor), 68. dak. Osman (Sungurlu Belediyespor).

Editör: Haber Merkezi