HARUN AKKAYA
Bölgesel Amatör Lig’de temsilcimiz Sungurlu Belediyespor, Yeni Amasyaspor deplasmanında rakibi önünde ilk yarıda yediği gollerle 5-0 mağlup olarak bu haftayıda puansız kapattı.


Ligde sekiz haftadır galibiyete hasret kalan Sungurlu Belediyespor grubun şampiyonluk hedefi ile yola çıkan takımlarından ve ilk haftalarda kaybettiği puanlar ile zirveden uzaklaşan Yeni Amasyaspor deplasmanına çıktı.
Rakibi önünde ilk dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyan temsilcimiz 15. dakikada savunmadan çıkarken kaptırılan topla Vedat’ın golüne engel olamadı ve maçta 1-0 geriye düştü.


Erken yenilen bu golden sonra oyundan düşmeler yaşayan Sungurlu Belediyespor ev sahibi takımın iki yabancı oyuncusunu durdurmakta zorlandı. Sani 22. ve 41. dakikalarda iki gole imza atarken Camara ise 33. dakikada attığı golle takımlarını 4-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu gollerle Yeni Amasyaspor’un üstürlüğü ile sona erdi.


İkinci yarıda ev sahibi takım daha kontrollü bir futbol ortaya koydu ve topa sahip olarak maçı tamamlamaya çalıştı. Maçta gol perdesini açan Vedat 69. dakikada attığı golle kapatan isim oldu ve sahadan 5-0 galip ayrılan Yeni Amasyaspor 19 puana yükselirken Sungurlu Belediyespor 6 puanda kaldı.

Editör: Haber Merkezi