HALİL ÖZTÜRK
Böl­ge­sel Ama­tör Lig’de tem­sil­ci­miz Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por dör­dün­cü haf­ta ma­çın­da ya­rın La­dik Be­le­di­yes­por dep­las­ma­nın­da pu­an mü­ca­de­le­si ve­re­cek. 
Lig­de ilk üç haf­ta­da top­la­dı­ğı dört pu­an­la ken­di­ne üst sı­ra­lar­da yer bu­lan Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por ilk iki ma­çı­nı ka­za­na­rak id­di­alı bir baş­lan­gıç ya­pan La­dik Be­le­di­yes­por önün­de pu­an­la dö­ne­rek yo­lu­na na­mağ­lup de­vam et­mek ama­cın­da.
Geç­ti­ği­miz haf­ta sa­ha­sın­da Hav­za Be­le­di­yes­por kar­şı­sın­da özel­lik­le ikin­ci ya­rı­da­ki fut­bo­lu ile ga­li­bi­ye­te çok yak­la­şan kır­mı­zı be­yaz­lı­lar son 15 da­ki­ka­yı do­kuz ki­şi oy­na­mak zo­run­da ka­lın­ca üç pu­an he­de­fi­ne ula­şa­ma­dı. Bu­na rağ­men sa­ha­dan bir pu­na­la ay­rı­lan Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por La­dik dep­las­ma­nın­da pu­an se­ri­si­ni de­vam et­tir­mek ama­cın­da. Tem­sil­ci­miz­de ge­çen haf­ta oy­na­nan maç­ta kır­mı­zı kart gö­ren Ay­han ve Bu­rak dı­şın­da ek­sik fut­bol­cu bu­lun­mu­yor.
La­dik Be­le­di­yes­por ise ilk haf­ta evin­de Hav­za Be­le­di­yes­por’u 1-0 ye­ne­rek ga­li­bi­yet ile baş­la­dı­ğı se­zon­da ikin­ci haf­ta­da ise Tur­hals­por dep­las­ma­nın­dan üç pu­anı iki gol­le ala­rak yo­lu­na ka­yıp­sız de­vam edi­yor. Kır­mı­zı Be­yaz­lı ta­kım ya­rın sa­at 15’de evin­de ko­nuk ede­ce­ği Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por ma­çı­nı ka­za­na­rak üçün­cü ma­çı­nı­da ka­za­na­rak zir­ve­ye tu­tun­mak ama­cın­da.