HALİL ÖZTÜRK
Sungurlu Belediyespor sezonun son deplasman maçında grupta şampiyonluğu garantileyen Yozgatspor deplasmanında son dakikalarda yediği golle 1-0 mağlup ayrıldı.

Ligde baraj maçı oynama hakkını geçtiğimiz hafta sonu garantileyen Sungurlu Belediyespor ile şampiyonluğu geçtiğimiz hafta garantileyen Yozgatspor arasındaki maç dostça başladı dostça bitti. Sungurlu Belediyespor futbolcuları şampiyonluğu garantileyen Yozgatspor’u sahayı alkışlarla çıkarttılar.
Ligin bitiminin ardından oynayacakları iki zorlu maçı düşünen iki takım oyuncuları oldukça kontrollü bir futbol oynadılar. İlk yarıda iki takımda daha çok orta sahada mücadele ederken kale önü pozisyonu az oldu . 28. dakikada Tana ceza sahası içinde toplu buluştu müsait durumda çok kötü vurdu ve takımını mutlak bir golden etti.

İlk yarı 0-0 beraberlikle sona erdi.
İkinci yarıda ise Yozgatspor maça ağırlığını koydu ve Sungurlu kalesini baskı altına aldı. 52. dakikada sol kanattan Murat Kürüm’un ortasında Hüseyin Çelik ve Mehmet Şükrü kaleye paralel giden topu dokunamayınca ev sahibi takım mutlar bir golden oldu.
66. dakikada sol kanattan gelişen Yozgatspor atağında Murat Kürüm’ün ortasında Hüseyin iyi yükseldi kafayı vurdu top direkten geri geldi.
72. dakikada ev sahibi takım golü buldu. Bu dakikada sağ kanattan Erol’un pası ile Murat Kürüm hareketlendi çalımlarla savunmayı geçtikten sonra altı pasa ortaladı iyi yükselen Mehmet Şükrü iyi yükseldi kafa vuruşu ile topu köşeden Sungurlu Belediyespor ağlarına göndererek Yozgatspor’u 1-0 öne geçirdi.
82. dakikada ev sahibi takım yine direğe takıldı. Murat Kürüm sol kanattan topla savunmayı çalımlarla geçti çaprazdan sert vurdu top üst direkten oyun alanına dördü. Maçta ev sahibi Yozgatspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.