HALİL ÖZTÜRK
Bölgesel Amatör Lig’de Sungurlu Belediyespor sezonun son deplasman maçında yarın grupta şampiyonluğu garantileyen Yozgatspor’un konuğu olacak. Yarın saat 15’de Yozgat Bozok Stadı’nda oynanacak maçta iki takımda bu maçtan çok sezon sonunda oynayacakları baraj maçlarını düşünüyor olacak. Ligden direk düşmemek adına gerekli puanları ikinci yarıdaki büyük çıkışı ile toplamayı başaran Sungurlu Belediyespor yarın grupta açık ara şampiyonluğu garantileyen Yozgatspor önünde geç deneyecek.

Geçtiğimiz hafta sonunda sahasında Yeni Amasyaspor önünde ilk yarıda 2-0 geriye düştüğü maçta uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-2 beraberlik ve bir puan ile ayrılan Sungurlu Belediyespor bu puan ile son iki maçlar öncesinde baraj maçı oynamayı garantiledi.

Ligin son iki haftasında baraj maçı için hazırlıklarına ağırlık verecek olan Sungurlu Belediyespor’da yarın oynanacak Yozgatspor maçında sakat olan Minnet ile ağrıları olan ve riske edilmeyecek tecrübeli isimler Salih ve Nedim forma giymeyecekler.

Maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan Sungurlu Belediyespor öğleden sonra Yozgat’a gidecek ve burda Ser Otel’de kampa girerek maç saatini bekleyecek. Ev sahibi Yozgatspor ise geçtiğimiz hafta sonu aldığı galibiyet ile son iki hafta öncesinde grup şampiyonluğunu garantiledi. Kırmızı Siyahlı takımda ligin kalan iki haftasında 3. lige yükselmek için oynayacağı play-off maçını düşünerek planlama yapması bekleniyor.