HARUN AKKAYA
Sungurlu Belediyespor sezonun son maçında Ünye 1957spor’u genç yıldızı Taha’nın attığı üç golle 3-1 yenerek ligi üç puanla bitirdi ve baraj maçı öncesinde moral depoladı. Sungurlu Belediyespor rakibi önünde ilk dakikalarda penaltıdan yararlanamazken Taha’nın ayağından gelen golle skor üstünlüğünü ele geçirdi.

Sonraki bölümde de temsilcimiz rakibi önünde oyunun kontrolünü tamamen eline geçirdi ve kalesinde pozisyon vermeden devreyi 1-0 önde tamamladı. İkinci yarının hemen başında Taha ile farkı ikiye çıkaran ve rahatlayan Sungurlu Belediyespor’da Taha 71. dakikada bir kez daha sahne aldı ve skoru 3-0 yaptı. Sonraki bölümde Sungurlu Belediyespor yaptığı değişiklikler ile oyunu kontrol altına aldı. Son dakikalarda konuk takım Hikmet Enes ile bulduğu golle maçın skoru belirlendi: 3-1. Bu galibiyet ile Sungurlu Belediyespor ligi 25 puanla tamamlarken Ünyespor ise 46 puanla üçüncü olarak ligi bitirdi.
 

MAÇTAN DAKİKALAR : 
9. dakikada Sungurlu Belediyespor’un kazandığı penaltı atışında topun başına geçen Osman köşeye sert vurdu kaleci Abdullah topu köşeden çıkardı ve gole izin vermedi.
20. dakikada Sungurlu Belediyespor öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahasına yapılan ortada Taha topla buluştu düzgün bir vuruşla topu köşeden ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
İlk yarıyı Sungurlu Belediyespor 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıya yine atak başlayan Sungurlu Belediyespor 53. dakikada Taha ile farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahasına yapılan ortada Taha topla buluştu yerden sert ve düzgün bir vuruşla topu köşeden Ünyespor ağlarına göndererek takımının ve kendisinin ikinci golünü attı: 2-0.
56. dakikada sağ kanattan topla hareketlenen Adem ceza sahasına girdi çaprazdan sert vurdu top yan direkten geri geldi dönen topu savunma uzaklaştırdı.
71. dakikada sağ kanattan etkili gelen Sungurlu Belediyespor atağında ceza sahasına gönderilen sert top kaleci Abdullah’ı geçti Taha yakın mesafeden topu ağlara göndererek skoru 3-0 yapan golü attı.
90. dakikada Ünyespor golü geldi. Sol kanattan gelişen atakta oyuna sonradan giren Hikmet Enes’in ayağından gelen golle maçın skoru 3-1 oldu.

Editör: Haber Merkezi