YÜKSEL BASAR
Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Liseler ve Ortaokullar arası spor faaliyetleri oynanan final müsabakalarıyla sona erdi. Genç erkekler Futsal turnuvası ile Liseler arası genç kızlar Voleybol turnuvası, Ortaokullar arası yıldız erkekler futbol turnuvası, Ortaokullar arası yıldız kızlar voleybol turnuvaları ile tamamlandı. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit; ‘‘Okullarımız arasında düzenlenen futbol, futsal ve voleybol turnuvalarıyla öğrencilerimiz arasında birlik ve beraberliğin sağlanmasının ve sağlıklı bir yaşam için olmazsa olmaz olan spor alışkanlığının kazandırılmasını amaçladığımız turnuvalarımızda oynanan final müsabakalarıyla sona gelindi. Turnuvalara katılan tüm okul ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca turnuvalardaki katkılarından dolayı İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Yurt ve personeline, Beden Eğitim Öğretmenlerimize teşekkür ederim’’ dedi.
Müsabakalar sonunda 2. Küme Genç Kızlar voleybolda birinciliği Haydar Öztaş Anadolu Lisesi, Sungurlu Anadolu Lisesi ikinci Şehit Akif Kapaklı MTAL üçüncü olurken Sungurlu Fen Lisesi ise dördüncü oldu. Genç erkekler voleybolda Sungurlu Fen Lisesi birinci olurken Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci Sungurlu Anadolu Lisesi üçüncü oldu
Genç erkekler futsal müsabakalarında Sungurlu Haydar Öztaş Anadolu Lisesi birinci Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci Şehit Akif Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üzüncü  Sungurlu Fen Lisesi dördüncülük ödülünün sahibi oldular, Futbolda ise Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci Sunguroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci Sungurlu Haydar Öztaş Anadolu Lisesi üçüncü Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu.
Yıldız erkekler futsalda İmam Hatip Ortaokulu birinci Dr. Sedat Melahat Baran Ortaokulu ikinci Fatih Ortaokulu üçüncü Memiş Bekmezci Ortaokulu ise dördüncü oldular. Yıldız kızlar futsalda Kaladere YBO şampiyon olurken Memiş Meryem Bekmezci Ortaokulu ikinci Fatih Ortaokulu üçüncü Atatürk Ortaokulu ise dördüncü oldu.
Yıldız kızlar voleybolda Şehit Mahmut Peşmen Ortaokulu birinci Dr. Sedat Melahat Baran ikinci Fatih Ortaokulu üçüncü İsmetpaşa Ortaokulu ise dördüncü oldu. Yıldız Erkekler futbolda Dr. Sedat Dr. Melahat Baran birinci Fatih Ortaokulu ikinci İmam Hatip Ortaokulu üçüncü Şehit Mahmut Peşmen ortaokulu dördüncülük kupasının sahibi oldu.
Küçük erkekler futbolda Fatih Ortaokulu şampiyon olurken İmam Hatip Ortaokulu ikinci Dr. Sedat Melahat Baran üçüncü Hürriyet Ortaokulu dördüncü oldu.