HALİL ÖZTÜRK
BAL temsilcimiz Sungurlu Belediyespor, Havza Belediyespor deplasmanında üstün oynadığı maçtan 2-0 mağlup ayrılarak galibiyet hasretini bu haftada sürdürdü.

Ligde ilk hafta aldığı galibiyetin ardından üç puan sevinci yaşayamayan Çorum Belediyespor Sinopspor deplasmanında buna son vermek için gitti. Rakibi önünde ilk dakikalardan itibaren oyunda üstün bir görüntü ortaya koyan Sungurlu Belediyespor gol yollarında başarılı olamadı ve öne geçme fırsatlarından yararlanamadı.

İlk yarının uzatma dakikalarında sol kanattan gelişen ev sahibi takım atağında ceza sahasına yapılan ortada Sungurlu Belediyespor savunması tehlikeyi bir türlü uzaklaştıramayınca Sinopspor 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda ise oyunda kontrolü tamamen eline geçiren Sungurlu Belediyespor beraberlik golü için yüklendi. Kırmızı Beyazlı takım girdiği net pozisyonlardan yine yararlanamadı. Maçın son bölümünde tüm hatları ile yüklenen kırmızı beyazlı takım 80. dakikada ikinci golü penaltıdan yedi.

Sağ kanatta top oynanırken ceza sahası içinde iki futbolcu arasındaki pozisyonda maçın hakemi Sungurlu Belediyespor’dan Tolga’yı kırmızı kart gösterdi ve penaltı noktasını gösterdi. Penaltıdan bulduğu golle 2-0 öne geçen Sinopspor sahadan bu skorla galip ayrılarak üç puanla haftayı kapatırken temsilcimiz Sungurlu Belediyespor bu haftayıda puansız geçti.