Çorum FK pazar günü evinde oynayacağı zorlu İnegölspor maçının taktiğini dün Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stad’ında yaptı.

Teknik Direktör Bahri Kaya yönetimindeki çalışmaya hasta olan Muhammed Çoban ile kaleci Deniz dışında tüm futbolcular katıldılar. Boynunda ağrı olan Ertuğrul ise üç günlük tedavinin ardından dün takımdan ayrı olarak düz koşu ile çalışmalara başladı.

Kale arkasında yapılan ısınma hareketleri ardından üç grupta dar alanda pas çalışması yapan kırmızı siyahlı takımda Teknik Direktör Bahri Kaya daha sonra her çft kale öncesinde yaptırdığı hücum varyosyanları üzerinde durdu. Bu çalışmada futbolculardan ortaya çıkardıkları topları bakarak atmalarını isteyen tecrübeli teknik adam boşa top çıkarmamalarını istedi.

Bu çalışmanın ardından orta sahada tahta üzerinde İnegölspor maçının taktiğini anlatan tecrübeli teknik adam futbolculara Konyaspor maçında yaptıkları pozisyon hataları yapmamaları uyarısında bulundu.
Ardından çift kale maça geçen kırmızı siyahlı takımda Turuncu Takımda; Onur, Nurican, Mete, Osman, Nafican, Burak, Muhammed Rıdvan, Batuhan, Mert, Kıvanç ve Fatih, Yeşil takımda ise; Reşat, Oktay, Talha, Murat, Mehmet Can (Enes), Murathan, Semih (Samet), Kerem Çağatay, Mikail, Volkan ve Şaban yer aldı.

Mücadelesi yüksek gol pozisyonu az olan çift kalede zaman zaman güzel hareketler oldu. Çorum FK İnegölspor maçının hazınrlıklarını bugün yine Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stad’ında yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Editör: Haber Merkezi