HALİL ÖZTÜRK
Çorum Belediyespor ligin 11. hafta maçında yarın sahasında Bağcılarspor ile karşılaşacak. Ligde evinde oynadığı beş maçı kazanan ancak deplasmanda oynadığı beş maçta sadece bir puan çıkartabilen kırmızı siyahlı takım sahasındaki galibiyet serisini altı maça çıkarmak için mücadele edecek.


Ligde geçtiğimiz hafta sonunda Serik Belediyespor deplasmanında yine son bölümde yediği golle 1-0 mağlup ayrılarak deplasmanda kötü gidişini sürdüren Çorum Belediyespor yarın sahasında oynayacağı Bağcılarspor maçını kazanarak iç sahadaki çıkışını sürdürmek ve zirve ile arasındaki puan farkının daha fazla açılmamasını amaçlıyor.


Kırmızı Siyahlı takımda hafta içi antrenmanda sakatlanan Fatih’in yarınki maçta forma giyemeyeceği öğrenildi. Bunun dışında eksik futbolcu bulunmuyor.
Konuk Bağcılarspor ile ligin zor kazanan ve zor kaybeden bir takımı görünümünde. On maçta dört beraberlik alan Bağcılarspor’da hafta içinde Teknik Direktör değişikliğine gidildi. Sezon başından buyana görev yapan Kadir Demirel ile yolları ayıran mavi beyazlı takımda göreve sezon başında Çorum Belediyespor’da görev yapan Fahrettin Sayhan göreve başladı.


Yarın saat 13.30’da Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stad’ında başlayacak maçı Samsun bölgesinden Gökhan Özbulut yönetecek.