HA­RUN AK­KA­YA
Tür­ki­ye Mas­ter­lar ve Ve­te­ran­lar Fe­de­ras­yo­nu Ola­ğa­nüs­tü Ge­nel Ku­ru­lu so­nun­da Ali Do­ğan Yö­ne­ti­me gir­di ve Ge­nel Sek­re­ter ola­rak gö­rev al­dı,
2 Ey­lül 2018 Pa­zar gü­nü is­tin­ye­de bu­lu­nan İs­tan­bul Ama­tör Spor Ku­lüp­le­ri Fe­de­ras­yo­nu bi­na­sın­da ya­pı­lan (TMVFL) Tür­ki­ye Mas­ter­ler ve Ve­te­ran­lar Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu Ola­ğan Üs­tü Ge­nel Ku­ru­lu ya­pıl­dı. Mev­cut baş­kan Ke­nan Gür­su'nun tek aday ola­rak ka­tıl­dı­ğı se­çim­de de­le­ge­le­rin ta­ma­mı­nın oyu­nu ala­rak tek­rar baş­kan­lı­ğa se­çil­di.
TMVFL YÖ­NE­TİM KU­RU­LU
Ke­nan Gür­su baş­kan­lı­ğın­da ki ye­ni yö­ne­tim ku­ru­lu da de­le­ge­le­rin oyu ile se­çil­di. TMFVL Ge­nel Sek­re­ter­li­ği Ali Do­ğan, Baş­kan Ve­ki­li Mus­ta­fa Ek­şi­oğ­lu, Baş­kan Yar­dım­cı­lık­la­rı­na Eser Çe­tin­taş, Ha­san Gü­müş­ke­sen, Sa­vaş Bu­yur­man se­çi­lir­ken yö­ne­tim ku­ru­lun­da ay­rı­ca Asım Öz­de­mir, Tur­gay Kap­lan, Me­tin Öza­kın, Tan­ju Nay­man, Fa­tih Ci­min­li, Mus­ta­fa Ba­yar, Bah­ri Öz­kan, Ala­at­tin Sa­raç ve Ber­kant Esen yer al­dı.
ALİ DO­ĞAN GE­NEL SEK­RE­TER
Tür­ki­ye Mas­ter­ler ve Ve­te­ran­lar Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu Ba­tı ve Or­ta Ka­ra­de­niz Tem­sil­ci­li­ği­ni 2015 yı­lın­dan iti­ba­ren sür­dü­ren Ali Do­ğan ye­ni yö­ne­tim ku­ru­lu­na se­çil­di. Do­ğan, ya­pı­lan gö­rev da­ğı­lı­mı­na gö­re TMVFL Ge­nel Sek­re­ter­lik gö­re­vi­ni ya­pa­cak. Ay­rı­ca Ba­tı ve Or­ta Ka­ra­de­niz Böl­ge Tem­sil­ci­li­ği gö­re­vi­ne de de­vam ede­cek.
Ali Do­ğan se­mi­ne­ri ne­de­ni ile Er­zu­rum’da ol­ma­sı ne­de­ni ile Ge­nel Ku­ru­la ka­tı­la­ma­dı.