Okullu Yıldız Erkekler Hentbol’de şampiyonluğu Yavuz Sultan Selim Ortaokulu kazandı.

Final maçında Kerebi Gazi İmam Hatip Ortaokulu’nu uzatmalar sonunda 15-12 yenen Yavuz Sultan Selim Ortaokulu şampiyonluğu kazandı.
Altı okulun iki grupta mücadele ettiği il birinciliğinde B grubundan yarı finale yükselen Yavuz Sultan Selim ve Kerebi Gazi İmam Hatip Ortaokulu rakiplerini yenerek finalde bir kez daha karşı karşıya geldiler.
Büyük bir mücadeleye sahne olan maçın ilk yarısı 4-4 berabere biterken normal süre sonunda da 9-9 beraberlik olunca karşılaşma 5’er dakikalık iki uzatmaya gitti. İlk uzatma sonunda rakibine 11-10 üstünlük kuran Yavuz Sultan Selim ikinci uzatmada aradaki farkı açtı ve maçı 15-12 kazanarak şampiyonluğu kazandı.

Yavuz Sultan Selim’da Kadir Tümer atılan 15 golün dokusunu atarak okulunu şampiyonluğa taşıyan isim olurken Mert dört golle katkı verirken Yiğithan ise iki gol attı. Kerebi Gazi İmam Hatip Ortaokulu’nda ise Eray’ın 7, Can’ın 3 ve Enes ile Ahmet’in birer golleri şampiyonluğu kazanmaya yetmedi.
Yarı final maçında kaybeden iki okulun maçında Özel Değerler Ortaokulu ile oynaması gereken üçüncülük dördüncülük maçına Merkez YBO çıkmadığı için oynanmadı ve Özel Değerler üçüncülük kupasının sahibi oldu.