SALON: Tevfik Kış.
HAKEMLER: Abdulkadir Atak, Sami Öncel.
BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK ANADOLU İMAM HATİP ORTAOKULU: Abdulsalem, Cengiz, Mertcan, Ahmet Emir, İbrahim, Mehmethan, Gazi, Furkan, Mücahit, Halil, Necati, Mahmut Han, Mertcan 
YAVUZ SULTAN SELİM ORTAOKULU: Recep, Mert, Yiğithan, Muhammed, Mustafa, Emir, Kadir, Hüseyin Efe, Mustafa Can, Seyit Eren, Furkan, Batuhan
İLK YARI: 9-9

MURAT KARASU
Okullu Yıldız erkekler hentbol il birinciliğinde şampiyonluğu Merkez YBO kazandı. Final maçında 23 Nisan Ortaokulu’nu 24-15 yenen Merkez Yatılı Bölge Okulu şampiyonluk kupasının sahibi oldu.
Sekiz okulun iki grupta mücadele ettiği yıldız erkekler hentbol ol birinciliğinde gruplarında ilk iki sırayı alan okullar yarı finalde karşılaştı. Yarı final maçlarını kazanan 23 Nisan Ortaokulu ile Merkez Yatılı Bölge Okulu şampiyonluk için karşı karşıya geldiler.
Tevfik Kış Spor Salonu’nda oynanan final maçına hızlı başlayan Yatılı Bölge Okulu üstünlüğü ele geçirdi ve ilkdevreyi 14-5’lik skorla önde tamamladı. İkinci yarıda da rakibinin maça ortak olmasına izin vermeyen Yatılı Bölge Okulu maçı 24-15’lik skorla kazanarak şampiyonluğu kazandı.
Yatılı Bölge Okulu’nda Bekir Şahin 8 golle en büyük katkıyı veren isim olurken Zafer Erbaş beş, Burak Akman dört Necip, Doğan, Selahnattin ikişer Mustafa ise bir golle katkı verdi. 23 Nisan Ortaokulu’nda ise Mehmet dört golle en golcü isim oldu.
Final maçının ardından düzenlenen törenle dereceye giren okullara kupa sporculara ise madalyaları venildi.

MURAT KARASU
Okullu Yıldız erkekler hentbolda Başöğretmen Anadolu İmam Hatip Ortaokulu üçüncülük kupasını aldı. Yarı finalde kaybeden iki takım Başöğretmen Atatürk ile Yavuz Sultan Selim Ortaokulu arasındaki üçüncülük dördüncülük maçında ilk yarı büyük çekişmeye sahne oldu. Okullar ilk yarısı 9-9 berabere biten maçta ikinci yarıda hücumda daha etkili olan Başöğretmen Atatürk rakibini 24-22 yenerek üçüncülük kupasının sahibi oldu. Başöğretmen’de Mehmethan ve Gazi sekizer golle en fazla katkıyı veren iki isim olurken Mücahit dört Halil ise üç gol attılar. Yavuz Sultan Selim Ortaokulu’nda ise Mustafa 10 golle maçın ve takımının en golcü ismi olurken Kadir beş Yiğithan dört Mert ise üç golle katkı verdi.

Editör: Haber Merkezi