HALİL ÖZTÜRK
Çorum Belediyespor ligin 13. hafta maçında yarın saat 13.30’da grubun şampiyonluk adaylarından Kocaelispor’u konuk edecek. Ligde evinde oynadığı 6 maçıda kazanarak zirvedeki iddiasını sürdüren kırmızı siyahlı takım yarınki maçıda kazanarak bu iddiasından daha fazla uzaklaşmak istemiyor.


Ligde deplasmanda oynadığı altı maçta sadece bir puan çıkartabilen ve bu kayıplar ile zirveden uzaklaşan kırmızı siyahlı takım yarınki maçta hem rakibi önünde avantaj yakalamak hemde zirve ile arasındaki puan farkının daha fazla açılmasına izin vermemek amacında.


Çorum Belediyespor’da sakatlıkları bulunan Fatih, Ferdi ve Mikail yarınki zorlu maçta forma giyemeyecekler. Kırmızı Siyahlı takım saha ve seyircisi önündeki maçtan galibiyetle ayrılmaktan başka bir düşüncesi bulunmuyor.
Konuk Kocaelispor ise ligde son üç maçında galibiyet alamadı ve zirveden uzaklaştı. Çorum deplasmanından kazanarak hem galibiyet hasretine son vermek hemde zirveden daha fazla uzaklaşmamak isteyen yeşil siyahlı takımda sakatlıkları tam geçmeyen Sinan ve Murat yarınki maçta forma giyemeyecekler.


Grupta zirveyi yakından ilgilendiren bu zorlu maça iki takım taraftarlarınında büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Çorum Belediyespor - Kocaelispor maçını Ordu bölgesinin tecrübeli hakemi Volkan Şeker yönetecek.
Çorum Belediyespor bu zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı taktik çalışma ile sürdürdü. Teknik Direktör Mehmet Aurelio Kocaelispor maçının son oyun taktiği üzerinde durdu ve uyarılarda bulundu. Kırmızı Siyahlı takım bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve ardından tesislerde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Editör: Haber Merkezi