Çorum'un Sungurlu ilçesinde fotoğraf ve kamera çekimi yapan Ethem Volkan Anar, hayatını 3 ay önce sosyal medyada tanıştığı Faslı Chafika Saqlı ile birleştirdi.

İlçede düğünlerde fotoğraf ve kamera çekm yapan Ethem Volkan Anar, 3 ay önce sosyal medyada tanıştığı Faslı Chafka Saqlı le arkadaş oldu.

Chafka ve Volkan'ın arkadaşlıklarının kısa sürede aşka dönüşmesi üzerne çift, evlilik kararı aldı.  Türk geleneklerine göre yapılan düğünde gönüllerince eğlenen çiftin, sempatik tavırları da dikkat çekti.

Chafka ve Volkan çiftini mutlu günlerinde sevenler yalnız bırakmazken, düğün törenine yoğun katılım oldu. Leyla ve Hakan çiftinin oğlu Ethem Volkan Anar, Fatıma ve Mohamed çiftinin kızı Chafka Saqlı ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi.

Ailelerin eş, dost ve akrabalarının hazır bulunduğu düğün töreninde davetliler oyun havaları ve halaylar eşliğinde doya doya eğlendiler.

3 ay önce tanıştığı Chafka Saqlı ile evlenmeye karar verdiklerini anlatan Ethem Volkan Anar, “3 ay önce sosyal medya üzerinden tanıştık ve konuştuk. kısa sürede arkadaş olduk. Birbirimizi sevdik ve evlenme kararı aldık. Mutluyuz Allah’a şükürler olsun. Düğünümüze katılarak bizler yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Türkçeyi öğrenmek istediğini dile getiren Faslı gelin Chafka Saqlı’da, daha önce hç görmediği Türkiye’yi çok sevdiğini ve Sungurlu’ya geln gelmekten dolayı mutlu olduğunu vurguladı. (Sungurlu Gazetesi)

Editör: Haber Merkezi