AK Parti Bayat’ta Seçim Koordinasyon Merkezi açtı. Vatandaşlarının katılımının yüksek olduğu programda ilk olarak konuşmalar yapıldı.

‘31 MART DÖNÜM NOKTASIDIR’
AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu açılışta yapığı konuşmada, yerel seçimlerden sonra 2023’e kadar seçim olmadığını ve halktan aldıkları destekle yola devam edeceklerini belirterek, “Bırakın onları kendi dünyalarında, vatan millet düşmanlığı hayallerinde yok olsunlar. Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli, umudunu Türkiye’ye bağlamış herkes için bir araya geldiler. Şer güçlerde boş durmuyor, biraraya gelip ittifaklar kuruyorlar. HDP ne diyorsa, CHP onu diyor, HDP ne diyorsa İYİ Parti onu diyor, ittifak içindeler. Sayın Bahçeli’nin deyimiyle ‘illet ittifakı’ peşindeler. Ne yaparsanız yapın, kaderin üstünde bir kader vardır. Allah’ın izniyle başaramayacaklar, Rabbim fırsat vermeyecek. Bu inançla, istikrar ve birlik beraberlik içinde devam ettiğimiz sürece, nasıl ki 17 yıldır bu millet hamdolsun hizmetini aldı, almaya devam ediyor. Alt yapı yatırımları yapıldı, hastaneler okullar, köprüler yapıldı. 70 yıldır bunların 100 katı yapılması gerekirken, engel oldular, şimdi alt yapı hizmetleri bitmek üzere.  Artık kendi uçağımızı, tankımızı, topumuzu kendimiz yapacağız, hatta dışarıya ihraç edeceğiz. Bundan sonra gerek Türkiye, gerek Çorum, gerek Bayat’ta 31 Mart öncesi ve sonrası olacak. Türkiye şahlanacak. Tüm projelerimiz hazır, Bayat ile ilgili tüm projelerimiz hazır, çok güzel şeyler yapıldı. 


15 yılda çok şey yapıldı, önümüzdeki 5 yıl içerisinde 15 yılda yapılan hizmetler kadar hizmet yapılacak. El ele omuz omuza verdiğimiz zaman, önümüzde dağlar dayanmaz. Belediyemiz çok önemli hizmetler yaptı. Şu anda Başkanımızın ustalık dönemidir, omuz omuza vereceğiz, Bayat Belediyesi AK Parti Belediyesi olarak devam edecek. En güçlü desteği Bayat’tan vereceğiz” dedi.

‘BAYAT AK PARTİ İLE BİRLİKTE GELİŞTİ’
AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ise 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde Bayat’tan zafer ile çıkacaklarını kaydederek, “Bayat’ta biriz, beraberiz, tüm dava arkadaşlarımız ve hemşerilerimizle çok güçlüyüz” ifadelerini kullandı.   

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Bayat halkının her zaman AK Parti’nin yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğinin belirterek, “Çorum’un güzide ilçelerinden biri olan Bayatlı hemşerilerimizin göstermiş olduğu teveccüh bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bayat da biriz, beraberiz, tüm dava arkadaşlarımız ve hemşerilerimizle çok güçlüyüz. Bu teveccüh gösteriyor ki 31 Mart’ta Allah’ın izni ile yine sandıktan zafer ile çıkacağız” şeklinde kaydetti.

Bayat’ın AK Parti ile birlikte geliştiğini ifade eden Ceylan, “Bizler merkezde yaşayan insanlarımız hangi hizmetlerden yararlanıyorsa ilçelerimizde yaşayan halkımızın, hatta köylümüzün de o hizmetleri eksiksiz olarak yararlanmasının çabasındayız. Bizler halkımızı en iyi şekilde yaşatmanın derdindeyiz” diyerek sözlerini tamamladı.

‘31 MART’TA BAYAT’TAN REKOR BEKLİYORUZ’
AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ise açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan İl Başkanları Toplantısında şahsıma ‘Çorum Bizim Kalemiz’ diyerek bizleri gururlandırdı. Aynı şekilde Bayat İlçemizde ‘Bizim Kalemiz’ bizlerde sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.
Bayat’ın milletvekilliği seçimlerinde % 72 gibi bir oranla milletvekillerine destek verdiğini ifade eden Yusuf Ahlatcı, “Tüm Türkiye ortalamasının % 30 gibi bir oranla destek verdiniz Allah sizlerden razı olsun. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde %80’nin üzerinde bir oranla yine Türkiye ortalamasının üzerinde Cumhurbaşkanımıza destek vererek Çorum’da ilçelerimiz arasında birinci oldu. Allah sizlerden razı olsun. Bu başarının üstüne çıkarak 31 Mart gecesi Bayat İlçemiz birinci olarak kendine yakışanı yapacağına inancımız sonsuzdur. Gece gündüz demeden evinden feragat eden kadınlarımıza, geleceğimizin teminatı gençlerimize ve ilçe başkanımıza ve siz değerli Bayat halkımıza teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Hepinizden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.
AK Parti Bayat Belediye Başkan Adayı Ekrem Ünlü de konuşmasında görev süresinde yaptığı hizmetlerden bahsetti.

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ DUALARLA AÇILDI
Konuşmalarından ardından AK Parti Bayat Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı.
Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış kurdelesini duanın ardından Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve AK Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu kesti.

Editör: Haber Merkezi