FATİH BATTAR

İşletmeciliğini Furkan Metineren’in yaptığı Rüzgar Oyuncak, 2.şubesini dualarla açtı.

Yeniyol Mahallesi Kulaksız Sokak numara 4/B (Kavukçu İş Merkezi karşısı) adresinde Çorum halkının hizmetine giren Rüzgar Oyuncak, lisanslı, markalı ve sağlıklı oyuncak çeşitleri ile oyuncak sever çocukları bekliyor.

14 yıldır oyuncak sektöründe olduklarını belirten işletme sahibi Furkan Metineren, Rüzgar Oyuncak olarak CE Belgeli 200 çeşit oyuncaklarla Çorum halkının hizmetinde olduklarını söyledi.

İşletme olarak Fisher-Price, Hot Wheels ve Barbie gibi lisanslı, markalı ve sağlıklı oyuncakları satışa sunduklarını ifade eden Metineren, “Kalitesiz oyuncaklar büyük tehlike saçıyor. Son 3-4 yıl içerisinde milyonlarca liralık kanserojen madde içerikli oyuncak yakalandı. Çocuk denince akla ilk gelen oyuncak olur. Onları mutlu etmenin en güzel yolu oyuncak almaktan geçiyor.” dedi

Türkiye’de satılan oyuncakların çoğunun Çin’den getirildiğini ve kanserojen madde taşıdığını aktaran Metineren, oyuncak alırken CE Belgesi olup, olmadığına bakılması gerektiğini belirterek; CE işareti oyuncak üreticisinin oyuncağın AB’nin ve ülkemizin güvenlik ve standart konusundaki ortak kurallarına uygun olduğuna ilişkin verdiği garanti anlamına gelir. Tüm oyuncakların CE işaretini taşıması gerekmektedir. Üstünde CE işareti olmayan oyuncakları almayın. Bunlar kalitesiz ve çocuğunuz için tehlikeli olabilirler.” diye konuştu

Rüzgar Oyuncak olarak bütün oyuncaklarının CE Belgeli ve ailelerin rahat ve güvenle alabileceği oyuncaklar olduğunu ve çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimine katkı sağlayan oyuncaklar olduğunu belirten Metineren, tüm çocukları ve aileleri Rüzgar Oyuncak’a davet etti.

Metineren, kumandalı araba, bahçe oyuncakları, kutlama ürünleri, anaokulu oyuncakları ve eğitici ahşap oyuncak çeşitlerinin de bulunduğunu sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi