FATİH BATTAR

Sağlık Bakanlığı bünyesinden çalıştırılmak üzere alınacak 6 bin 409 işçi alımı kuraları çekildi. İŞKUR aracılığı ile Çorum’da 133 daimi işçinin alımı için Ankara’da noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Sağlık Bakanlığı’nın Çorum’da İŞKUR aracılığı ile alacağı 133 daimi işçi alımı için 5 bin 100 kişinin başvurduğu öğrenildi.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere 6 bin 409 işçi alımı yapılacağının duyurulmasının ardından başvurular İŞKUR üzerinden alınmıştı. Başvuruların 4 Ocak tarihinde sona ermesinin ardından Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi sayfası üzerinden yapılan duyuruda kura çekilişi Ankara’da noter huzurunda yapıldı.

Sağlık Müdürlüğü’nün taşra teşkilatlarında çalıştırılmak üzere Çorum’da 11 ambulans sürücüsü (önlisans mezunu), 7 Biyometrik cihaz teknolojileri servis destek elemanı (en az ortaöğretim-en çok önlisans), 6 elektrikçi (en az ortaöğretim-en çok önlisans), 28 güvenlik görevlisi (en az ortaöğretim-en çok önlisans), 5 hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi (lisans), 2 hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi (önlisans), 40 klinik destek elemanı (orta öğretim), 6 şoför (en az ortaöğretim-en çok önlisans), 23 veri girişi kontrol elemanı (en az ortaöğretim-en çok önlisans) ve 5 diş kliniği yardımcı elemanı (en az ortaöğretim-en çok önlisans) alınacak.

Kura sonuçları saat 20.00’ den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden öğrenebilecek.

Editör: Haber Merkezi