RECEP MEBET
Çorumlu 15 Temmuz Şehidi Mustafa Avcu için dün mevlid-i şerif okutuldu.
Şehidin babası Ayhan Avcu tarafından organize edilen mevlid programı, memleketi olan Eskikaradona (Karadonayşe) Köyü’nde gerçekleşti.
Programa Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Yahya Çoban, İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Yb. Nail Gözütok, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hasan Algül ve Gazi Yıldırım ile Şehit ve Gaziler Komisyonu Başkanı Namık Kemal Batman, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan, bazı daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, emniyet ve jandarma mensupları, şehidin ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de katıldığı programda Eskikaradona Köyü Muhtarı Hüseyin Kömürcü, Eskikaradona Köyü Derneği Kurucu Başkanı Soner Bardakcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Şehit Mustafa Avcu İmam Hatip Ortaokulu idareci ve öğretmenleri de hazır bulundu.
Öğle namazı öncesinde Eskikaradona Köyü Camii’nde okunan Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda İl Vaizi Faruk Özdemir ile Hafız Muhammed İbrahim Demir, Mustafa Ateş ve Şaban Erci görev aldı. Mevlidhanların okuduğu mevlid-i şerif ve ilahilerle devam eden programda duayı Faruk Özdemir yaptı.
Vatan savunmasında canlarını feda eden tüm kahraman güvenlik güçlerinin de yâd edildiği program, yemek ikramının ardından dualarla sona erdi.