2014 yılında kurulan Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin 5. Kuruluş yıl dönümüyle birlikte Şubat ayında doğan öğrencilerin yaş günü kutlandı. 

Belediye Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Zeki Gül, eşi Halime Gül, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Türkiye Beyazay Derneği Çorum Şube Başkanı Neslihan Hüsülüoğlu ve öğrenciler katıldı.

Çorum Belediyesi’nin gençlere, kadınlara, çocuklara yönelik önemli hizmetler sunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Zeki Gül, sosyal belediyecilikle ilgili çok çeşitli çalışmalar yaptıklarını bunlardan birinin de Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olduğunu söyledi. Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin, şehrimizdeki engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine uzun yıllar hizmet vermesi temennisinde bulundu. 


Başkan Gül, Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine yaptığı ziyarette "gerek eşim gerekse ben, Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimizi ziyaret ettikten sonra inanılmaz bir mutluluk yaşıyoruz. Burada yapılan çalışmalarla engelli kardeşlerimizin, ailelerimizin yüzünde gördüğümüz mutluluk ifadesi bizim için çok önemli. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyoruz. Sizlerden de bizlere dua etmenizi istiyoruz" dedi. 


Belediye Başkanı Zeki Gül'ün konuşmasının ardından Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri kurslarda öğrendikleri şarkıları seslendirdiler. Daha sonra Şubat ayında doğan öğrenciler ve Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin kuruluşunun 5. yıldönümü nedeni ile pasta kesildi. Belediye Başkanı Zeki Gül doğum günü olan öğrencilere hediye takdim etti.         (Haber Merkezi)