EROL TAŞKAN
Yaklaşık bir hafta önce Çorum Valisi olarak görevine başlayan Vali Mustafa Çiftçi, sosyal medya hesabından kendisini tebrik eden dostlarına teşekkür ederek dua istedi. Vali Çiftçi, “ Allah yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin, yardımını ve lütfunu esirgemesin. Makam verip zelil ettiklerinden, yolunu, istikametini şaşıranlardan eylemesin.” dedi. 


Kendisini arayan, ziyaret eden ve mesajla kutlayanlara, “Değerli arkadaşlarım, dostlarım ve gönüldaşlarım” ifadesiyle hitabeden Vali Mustafa Çiftçi, görevinin sorumluluk anlamında ağır bir görev olduğunun altını çizerek, hayır duaların devamını talep etti.
Vali Çiftçi, mesajında şunları söyledi; “Çorum’da yeni göreve başlamam nedeniyle bizzat telefonla aramak suretiyle veya mesajla veya e-posta yoluyla hayırlı olsun dileklerini ve dualarını ileten herkese en içten teşekkürlerimi sunar, bu zor ve sorumluluğu ağır görevde hayır duaların devamını dilerim.


Allah yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin, yardımını ve lütfunu esirgemesin. Makam verip zelil ettiklerinden, yolunu, istikametini şaşıranlardan eylemesin.”