M.BURAK YALÇIN
MHP 19. Dönem Milletvekili Muharrem Şemsek ve MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Buharaevler Mahallesi Muhtar Adayı Tuğrul Bardakçı’nın seçim bürosunu ziyaret ettiler.

Ziyarette Buharaevler Mahallesi Muhtar Adayı Tuğrul Bardakçı, muhtar seçilmesi halinde yapacaklarını MHP 19. Dönem Milletvekili Muharrem Şemsek ve MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin’e anlattı.

Belediye ve Valilik ile sürekli iletişim halinde olacaklarını belirten Tuğrul Bardakçı, özellikle önem verdiği ve ilk olarak takip edeceği sorunların başında mahallenin güvenliği ve başıboş gezen sokak hayvanlarının takibi olacağını söyledi.

Alo muhtarlık hattı kuracaklarını ifade eden Bardakçı, “Mahalle sakinleri, muhtarlık binasına gelmeden bir telefon ile sorunlarını, taleplerini muhtarlık binasına ve şahsıma direkt aktarabilecekler. Başta yaşlıların, hastaların, yoksul vatandaşların durumlarını birebir yakından takip edeceğim. Hastane, ambulans, ilaç ve diğer sosyal yardımların temini ve ulaşmasında bizzat refakat edeceğim” dedi.

Kültürel, sanatsal ve eğitim faaliyetlerinin Buharaevler Mahallesine getirilmesi konusunda titiz çalışma yapacaklarını, eğitimin insan yaşamının her döneminde gerekli olduğuna inandığını ve sanatsal, kültürel, eğitim amaçlı projelerin öncelikli amaçları içerisinde olduğunu da vurgulayan Bardakçı, “Mahalle içerisinde bulunan park ve yeşil alanların geliştirilecek. Yeni park ve yeşil alanlar kazandıracağız. Mahalle sınırları içerisinde bulunan dere yataklarının çevre sağlığına uygun ve güvenli hale getirilmesi için tüm kurumlarla işbirliği yapacağım” ifadelerini kullandı.