FATİH AKBAŞ
 AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti 'Vefa Programı'nda yaptığı konuşmada Hak ve Batıl mücadelesinde Hak davaları olduğunu belirterek, "Gerçekten bununla ne kadar övünsek gurur duysak azdır. AK Parti sıradan bir parti Recep Tayyip Erdoğan sıradan bir lider değildir. Bu nedenle biz siyaseti milletimize hizmetkar olmak için yapıyoruz" dedi.


31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçim sonuçlarını merak edenlerin çok olduğunu dile getiren Dr. Halil İbrahim Aşgın, "31 Mart seçimlerinin sonuçlarını merak ediyor musunuz? Bunu sadece Çorum sokakları merak etmiyor. Bu seçimin sonuçlarını Fransa'da Paris sokaklarında Fransızlar'da merak ediyor. Bu seçimin sonuç sonuçlarını Londra sokaklarında İngilizler'de merak ediyor. Bu seçimin sonuçlarını Telaviv sokaklarında Siyonistler'de merak ediyorlar. 'AK Parti'nin oyları biraz düşe de belediyelerin bazılarını kaybetse de eğlencelerle kutlasak' diyorlar. Ama öbür tarafta bu seçimin sonuçlarını merak eden başkaları da var. Filistinli garipler bu seçimin sonuçlarını merak ediyor. Bosna Hersek merak ediyor. Azerbeycan merak ediyor. Onlar AK Parti'nin oyları artsın belediye sayısı artsın istiyor. Bu seçimlerde kimi sevindireceğimize dikkat edeceğiz. New York sokakları mı Telaviv sokakları mı sevinsin? Yoksa Kudüs sokaklarında kolları kırılan Filistinli kardeşlerimiz mi sevinsin? Kimi sevindireceğimizi dikkat edeceğiz bu seçimlerde. Filistinli kardeşlerimizi, Mısır zindanlarında şehadeti bekleyen kardeşlerimizi, Bosna'yı Azerbaycan'ı 31 Mart'ta belediyemize vereceğiniz oylarla sevindirmeye var mısınız? Bütün mazlumlar bu seçimde gözünü dikmiş merakla bekliyorlar. Oylar artsın belediyeler güçlü bir şekilde yeniden AK Parti ile devam etsin istiyorlar. AK Parti Belediyeciliğine damgayı vurmaya 31 Mart'ta AK Parti'nin bayrağını Taş Binaya yeniden güçlü bir şekilde dikmeye var mısınız?" şeklinde kaydetti. 


"Aşkla çalışan asla yorulmaz. Nereden biliyorum? Teşkilatta arkadaşların gözlerine bakıyorum. Gerçekten 4-5 aydır sokak sokak hane hane geziyoruz ama yorulmuyoruz. Aşkla çalışan yorulmaz. Seçime sayılı günler kala hala karar vermemiş olanlar olabilir. Kararsızlar olabilir. Meselenin ciddiyetini anlamayanlar olabilir. Bu meselenin ciddiyetini her fırsatta anlatalım. Bu işin sadece belediye başkanlığı seçimi olmadığını kapı kapı gezerek anlatalım" diyen Aşgın, seçim kampanyasında gece gündüz demeden çalışan herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.