FATİH BATTAR

Yıllardır otomotiv sektöründe Aşağı Sanayi Sitesi Leblebiciler Çarşısı'nda (ÇESOB karşısı) hizmet veren Aydoğuş Otomotiv, yeni yerinde Çorum halkının hizmetine girdi.

Aydoğuş Otomotiv, Yeni Sanayi Sitesi 112 Acil Çağrı Merkezi arkası numara 22 adresinde 900 metrekare alana sahip 2 katlı yeni hizmet binasında Çorum halkına hizmet vermeye başladı.

Kurulduğu  günden buyana kaliteli hizmet anlayışı, 20 yıllık deneyimli ustaları ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile Çorum halkına 15 yıldır en iyi hizmeti veren Aydoğuş Otomotiv, son teknoloji ve sistem cihazları ile müşteri memnuniyeti her zaman ön planda tutuyor.

SON SİSTEM CİHAZLARLA ARIZA TESPİTİ YAPILIYOR

Özellikle Alman teknolojisi ile yapılan araçların teknolojisini yakından takip eden Aydoğuş Otomotiv, son sistem cihazlarla anında arıza tespiti yapmakta.

Wolkswagen, Audi, Seat, Skoda ve Volvo marka araçların her türlü tamir, bakım ve onarımını yaptıklarını belirten Aydoğuş Otomotiv sahibi Hayrettin Yapar, Yeni Sanayi Sitesi'nde 900 metrekare alanda yeni hizmet binası ile Çorum halkına daha kaliteli ve daha iyi hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.

ORJİNAL YEDEK PARÇA İMKANI

Aydoğuş Otomotiv olarak her türlü servis imkanın yanı sıra orijinal yedek parça imkanı da sunduklarını kaydeden Yapar, alanında uzman ve deneyimli ustalar ile son sistem cihazlarla arıza tespiti yaptıklarını ve acil çözümler ürettiklerini belirterek; "Kaliteli hizmet ve güler yüzlü elemanlarımızla araçların ücretsiz kontrollerini yapmaktayız. Son sistem cihazlarla arıza tespiti yapıyoruz ve yol yardımı hizmeti de sunuyoruz. Hızlı ve güvenilir hizmet anlayışı ile Çorum halkının hep yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi.