FATİH BATTAR

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Çorum’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gülabibey Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında Gülabibey  ve Mimar Sinan mahallelerine butik havuz ve spor tesisleri yapılacağını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Çorum’da Gülabibey Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Partililerin yoğun ilgiyle karşılaşan Bakan Kasapoğlu, Çorum’da her seçimde en yüksek oy çıkaran Gülabibey ve Mimar Sinan mahallerinin merkezi noktasına butik havuz ve her iki mahaleye de futbol, voleybol ve basketbol sahaları yapılacağını söyledi.

GENÇLERİMİZ İÇİN BAKANLIĞIMIZIN TÜM İMKANLARINI SEFERBER EDECEĞİZ

Bakanlık olarak gençlerin yanlış yola gitmemesi için tüm imkanları seferber edeceklerini belirten Kasapoğlu; “Milletvekillerimiz, belediye başkanımız, belediye başkan adayımız, il başkanımızla Gülabey ve Mimar Sinan mahalleri ile ilgili istişare toplantısı yaptık. Bu mahallerinin gelecek stratejilerini konuştuk. Temel hedefimiz iki mahallemizdeki hiçbir gencin yanlış yola gitmesine müsaade etmeyeceğiz. Gençlerimizi geleceğe en güzel şekilde hazırlamak için bakanlığımızın tüm imkanlarını seferber edeceğiz. Çorum’un spor geleceğini ayrı konuştuk. İki mahalemizi ayrı konuştuk. Biz spor engel tanımaz diyoruz. Kadın-erkek, genç-yaşlı hepimiz spor yapacağız. Her iki mahallemize de spor tesisi kazandıracağız. Öncelikle bu iki mahallemizin merkezi noktasına butik havuz inşa edeceğiz ve vatandaşlarımız bu havuzdan gece-gündüz istifade edecek. Havuzlarla yüzme bilmeyen kalmayacak. Bu yıl sonuna kadar tamamlanacak. Bunun yanında her kesimden insanın spor yapması için Gülabibey ve Mimar Sinan mahallesine iki tane voleybol, basketbol ve futbol sahaları inşa edeceğiz.” dedi

TÜRKİYE SON 16 YILDA AYDINLANDI

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana son 16 yılda Türkiye’nin aydınlandığını ve nereden nereye geldiğini anlatan Kasapoğlu; “2002 yılında AK Parti kurulduğunda bir sloganımız vardı ‘Yakın Işıkları Türkiye Aydınlansın’. Halkımız teveccüh gösterdi Türkiye son 16 yılda aydınlandı. Nereden nereye geldik. Ekonomiden sağlığa, sağlıktan sanayiye, sanayiden eğitime, ulaştırmadan spora kadar her alanda devrimler gerçekleşti. Bu hizmetler aziz milletimiz içindi. Milletimiz de bu davanın başını önüne eğdirmedi. Bir kısım şebeke ve örgütler bu davanın önüne çeşitli hilelerle, tuzaklarla çıktılar ama her defasında milletimiz gereken cevabı verdi.” şeklinde konuştu

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ AYRI BİR DESTAN

AK Parti belediyeciliği ayrı bir destan olduğunu ifade eden Bakan Kasapoğlu; “Cumhurbaşkanımız 1994 yılında İstanbul Belediye Başkanı seçilmişti. Ben İstanbul’da doğdum, büyüdüm. İstanbul’un 1994 yılındaki halini dün gibi hatırlıyorum. Köşe başında biriken çöpler, yollardaki çamur, çukur ve trafik sorunu, hava kirliliğinden bunalmış insanlar, maske dağıtan gazeteler vardı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında Belediye Başkanı olmasının ardından İstanbul’un çözülmez denilen dertlerini pek çok alanda çözerek, İstanbul’u baştan sona çok güzel bir şekilde imar etti. Ancak vesayet odakları onun görevini tamamlamasına bile müsaade etmediler. Okuduğu bir şiiri bahane ederek, cezaevine gönderdiler. O gün ‘Bu şarkı burda bitmez’ demişti. Milletimizin feraseti, sadakati, inancıyla bugünlere geldik.” ifadelerini kullandı.

Son olarak Çorum’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kasapoğlu; “Halil İbrahim Aşgın benim Marmara Üniversitesi’nden Yerel Yönetimlerle ilgili Yüksek Lisans sınıfından arkadaşım. Çalışkan, idealleri olan, derdi olan, millete hizmet etmeyi gerçekten bir aşk olarak dert edinmiş bir kardeşim. Belediyeciliğin okulunu okumuş bir kardeşimiz. Ben bu kardeşimle seçim kampanyasında birlikte olmaya ve bu vesile ile inşallah kısa bir sürede Çorum’u yerel yönetim alanında da çok daha yüksek yerlere taşımak için gördüğüm heyecandan dolayı çok mutlu oldum. Çorum adına ayrı bir sevindim. Şimdiden belediyemiz hayırlı uğurlu olsun.”