RECEP MEBET
Çorum’un Bayat ilçesi Yatukcu Mahallesi’nde, 5 kişinin hayatını kaybettiği yangının ardından yaralar sarılmaya çalışılıyor.

Yatukcu Mahallesi Muhtarı Murat Kılıç, 4’ü çocuk toplam 5 kişinin yaşamını yitirdiği olay sonrası mağdur olan aileler için yardım kampanyası başlatıldığını açıkladı.

Çorum Valiliği Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nden alınan yazılı izin doğrultusunda bir kampanya düzenlendiğini duyuran Murat Kılıç, “11 Ağustos 2020 tarihinde çıkan yangınla birlikte yakınlarını kaybeden ailelerin ocaklarına ateş düştü. Bayatlılar’ın yanı sıra tüm Çorum halkını ve acı haberi alan herkesi derinden üzen olay sonrası devlet-millet el ele verdik. Yangınzede ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması hususunda yapılan çalışmalara destek amacıyla bir de yardım kampanyası başlattık. Oğuzhan Akıllı, Şevket Aslanbaş ve Emrullah Çetin sorumluluğundaki kampanya için bir de yardım hesabı açıldı.” dedi.

Tüm hayırseverleri kampanyaya destek vermeye davet eden Muhtar Kılıç, “Bağışta bulunmak isteyenler, TR41 0001 2001 4210 0001 1042 64 numaralı IBAN numarasına nakdi yardımlarını ulaştırabilirler” diye konuştu.