M.BURAK YALÇIN

MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Belediyeyi aldıkları taktirde Çimento ve Şırınga Fabrikasını Çorumluya kazandıracaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanlığı kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Önceki gün Lila Pasta Börek’te düzenlenen toplantıda MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili hemşehrimiz Hidayet Vahapoğlu, MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammed Yavuz Ünlü ve bazı partililer de hazır bulundu.

Toplantıda konuşma yapan MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu’na seçim kampanyasına vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

Çimento Fabrikası’nın ve Hayat Şırınga’nın halk ortaklığı ile birlikte Belediyenin önderliğinde Çorum’a, istihdama ve üretime kazandırılmasının şehre çok faydalı olacağını düşündüğünü belirten MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, “İnşallah Belediyeyi alırsak aldıktan sonraki en uzun vadeli çalışmalarımızdan biri bu konuda olacak. İstihdama yönelik neden proje yok sorusu çok geliyor. Buna benzer projeleri Konya Şeker başardı ve bugün bir Türkiye markası. Bunu neden Çorumlular, Belediye yapmasın. Allah nasip ederse Çorum Çimento Fabrikasını ve Hayat Şırıngayı Çorumluya kazandırılması yönünde paylaşımlarımız olacaktır” dedi.