İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Çorum Çölyak Derneği yöneticilerini makamında kabul etti.

Ziyarete; Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Mustafa Bayrak ile Çorum Çölyak Derneği Başkanı Fatma Müjgan Demir, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak, Yönetim Kurulu üyeleri Sıdtık Veldet ve Kadir Demir katıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Çorum Çölyak Derneği’nin çalışmalarını dinledikten sonra, halk sağlığı için gerçekleştirilen tüm çalışmaların önemine dikkat çekerek, Çölyak Derneği yönetimine önerilerde bulundu.

Dernek Başkanı Fatma Müjgan Demir, ziyaret anısına dernek logosunu içeren çiniyi Ersoy’a hediye etti. Demir, “Öncelikle yoğun mesaisine rağmen bizleri kabul eden İçişleri Bakan Yardımcımız Mehmet Ersoy’a çok teşekkür ediyorum. Çok güzel ve verimli bir görüşme oldu. Derneğimiz, çölyak ve gerçekleştirdiğimiz ‘Glutensiz Üret Sağlıklı Tüket’ projemiz hakkında kendisine bilgi verme şansımız oldu. Projemizin devamı için desteklerini istedik. Sayın Bakanımız büyük bir ilgiyle bizi dinledi ve notlar aldı. Derneğimiz için çok hayırlı sonuçlar doğuran bir ziyaret olacağına can-ı gönülden inanıyorum. Gösterdiği tevazu, ilgi ve misafirperverlik için kendim ve tüm dernek üyelerimiz için tekrar sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.