Belediye Başkanı Zeki Gül, esnaf gezilerini AK Parti Seçim Kurulu Merkezi (SKM) üyeleri Ekrem Demirten, Gazi Yıldırım, Kazım Sırımsı, Rıza Coşar ve Murat Ayrancı ile birlikte sürdürdü.

Belediye Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, Albayrak Caddesi ve Azap Ahmet Sokaklarda bulunan esnafı gezen Başkan Gül ve SKM Üyeleri, esnafla sohbet ederek 24 Haziran seçimleri öncesinde vatandaştan destek istediler.

Esnafın her zaman yanında olan bir belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Zeki Gül, "Türkiye artık üreten ve yarınlara yatırım yapan bir ülke haline geldi. Hükümetimiz, esnaf ve sanatkârlarımıza dünyadaki değişim ve dönüşüme uyum sağlamaları için çok özel destekler veriyor. Devletimiz ve esnafımız el ele. Biz de kurumlarımızla, esnafımızla, vatandaşlarımızla hep birlikte ülkemizin kalkınması için gereken tüm gayreti göstermek durumundayız." dedi.

"Güçlü esnaf, güçlü ekonomi, güçlü Türkiye" diyen Zeki Gül, esnafın beklenti ve talepleri ile her zaman yakından ilgileneceklerini vurguladı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi