FATİH BATTAR
Beslenme Danışmanı Emine Yılmaz, Sağlıklı Yaşam Merkezi açtı.

Yeniyol Mahallesi Sepetçi Sokak numara 22 (Kulaksız Cami karşısı) adresinde Çorum halkının hizmetine giren Efıdy Aktif Yaşam Merkezi’nin açılışına MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Kamu Sen Çorum İl Temsilcisi Selim Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.

Çağın en büyük sağlık sorunlarından birinin obezite olduğunu belirten Beslenme Danışmanı Emine Yılmaz, açtıkları yeni Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde her yaştan kişiye sağlıklı beslenme hizmeti ve diyet danışmanlığı hizmeti vereceklerini söyledi. 
Çorum halkına düşük kalorili, protein ağırlıklı öğün yerine geçen kilo kontrolüne yardımcı olan ürünlerle hizmet vereceklerini aktaran Yılmaz; “Kaliteli ve güvenli ürün içeriklerimiz, öğün yerine geçen gıda alanında dünya genelinde tercih edilen bir ürün olmamızı sağlamıştır. Amacımız tüm dünyada ve Türkiye'de ilgi gören bu ürünleri Çorum’da vatandaşlarımıza daha sağlıklı beslenme konusunda bilgilendirme ve bilinçlendirmektir. Dengeli beslenme ve sağlıklı yaşam için tüm Çorum halkını yeni yerimize bekliyoruz” dedi.