Teknik ve bilimsel gelişmeleri yakından takip ederek Çorum halkına en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Özel Elitpark Hastanesi, doktor kadrosunu tecrübeli Opr. Dr. Musa Bayboğan ile daha da güçlendirdi.


Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Musa Bayboğan, diz, kalça omuz gibi eklem yerlerindeki ağrılar, kas ağrıları, düşme ve travmaya bağlı her türlü kemik kırıkları, omurga ağrıları, romatizma, siyatik, topuk dikeni, bağ kopmaları, menisküs rahatsızlığı tanı ve tedavileri başta olmak üzere tüm ortopedik rahatsızlıklarda ortopedi branşına başvurulabileceğini söyledi. Bayboğan, “Artroplasti diz, omuz cerrahisi, el bileği ve sinir sıkışmaları, ön çapraz bağ tamirleri, omuz sıkışma sendromu, artroplasti ameliyatları, ayak bileği artroplasti, dizde kıkırdak hasarlarının güncel yöntemlerle tedavisi, PRP, total kalça, diz, omuz protezleri,el cerrahisi, doğuştan kalça çıkığı tedavisi, kırık ameliyatları minimal invaziv yöntemle tedavileri artık Çorum Özel Elitpark Hastanesi bünyesinde yapılabilecek.” dedi.


MUSA BAYBOĞAN KİMDİR?
1976 yılında Adana’da Bayboğan, ilk, orta ve lise eğitimini Adana’da tamamladı. 1997-2000 yıllarında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Op. Dr. Musa Bayboğan,  2001-2005 yılları arasında Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Uzmanlığını tamamlayarak Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı oldu. 2005-2012 yıllarında Amasya Suluova Devlet Hastanesinde çalışan Bayboğan, 2012-2017 yılları arasında Çorum Özel Hastanesi’nde hizmet verdi. Asistanlık süreci dahil görevde bulunduğu süre içerisinde; artroplasti, spor yaralanmaları, pediatrik ortopedi, ileri travmatoloji cerrahi kurslar dahil pek çok kurs ve kongrelere aktif olarak katılırken son olarak 2017 Şubat ayında Güney Afrika’da Nairobi Üniversitesi’nde yurt dışında artroplasti ile ilgili eğitimci olarak ameliyatlara katıldı. 2017 Haziran - 2018 Aralık döneminde Özel Ünye Çakırtepe Hastanesinde görev yapan Bayboğan, bundan sonra Çorum halkına Özel Elitpark Hastanesi’nde hizmet verecek. (Haber Merkezi)