Çorum AK Parti Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, kendisinden tekerlekli sandalye talebinde bulunan Merve Kara’nın isteğini yerine getirdi.

Yapılan açıklamaya göre Ceylan, Merve Kara’yı Gülabibey mahallesinde bulunan evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalyesini kendisi teslim etti.
Merve Kara, daha önce Milletvekili Ceylan’dan tekerlik sandalye talebinden bulunduğunu belirterek, talebine karşılık veren Ceylan’a teşekkür etti. Kara, tekerlik sandalyesi olmadığı için evde hapis kaldığı günler olduğunu belirterek, “Beni bu dertten kurtaran sayın vekilimize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, mazlumun ve mağdurun yanında olmaya devam ettiklerini ifade eden Ceylan, “Nerede bir mağdur olsa onun yanında yer almak bizlerin görevidir. Günün 24 saati telefonum açık, tüm hemşehrilerimizin hizmetindeyim.” dedi.

Ahmet Sami Ceylan’ın, Merve Kara’yı ziyaretinde, Çorum Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Ertuğrul Kazak ve Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli de hazır bulundu. Dernek Başkanı Kazak, Milletvekili Ceylan’a engellilerin sorunları ve çözüm önerilerinin bulunduğu bir de rapor sundu.