M.BURAK YALÇIN
Kış mevsimine girilmesiyle birlikte ticari araçlar için zorunlu kış lastiği uygulaması 1 Aralık 2018 itibariyle başladı. Erdem Otomotiv’de de kış lastiği yoğunluğu başladı.

1 yıldır yeni yerleri olan Ankara Yolu 3. km’de hizmet veren Erdem Otomotiv’in sahibi Gökhan Gökeşme, 1 Aralık 2018’de başlayan 1 Nisan 2019’da bitecek olan kış lastiği uygulamasının başlamasıyla işlerinde beraber yoğunluğun başladığını söyledi.
Kurala uymayan araç sahiplerine 715 TL ceza yazıldığını hatırlatan Gökhan Gökeşme, bütün sürücüleri kış lastiklerini biran önce taktırmaya davet etti.
İşletmelerinde bulunan 2 bin 350 m2’lik lastik otelinden de bahseden Gökeşme, “Burada lastikleri lastik saklama koşullarına uygun bir şekilde (kuru, serin, güneş ışığı almayan asit ve yağ benzeri kimyasallardan uzak) muhafaza ediyoruz. 5 bin lastik kapasitemiz var. Hiçbir sıkıntı olmadan en iyi şekilde saklıyoruz” dedi.

Ağır vasıtalarda lazerle dingil düzeltme ve rot balans hizmeti verdiklerini de ifade eden Gökeşme, Türkiye’de bu hizmeti de sayılı firmaların verdiğini kaydetti.

Binek, hafif ticari, kamyon, otobüs, iş makinesi, forklift, motorsiklet ve traktör lastiklerinin yanı sıra akü ve jant çeşitlerinin de satış ve servisini gerçekleştirdiklerini dile getiren Gökeşme,  toplam 8 bin m2’lik kullanım alanında uzman ve deneyimli çalışanları ile müşterilerine hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi.