RECEP MEBET

Deniz-Volkan Bilecen çiftinin sahibi olduğu Freedom Cook Kafe Restoran, Yavruturna Mahallesi Vergi Dairesi arkası, Maliye 1. Sokak numara 8/B’de hizmete girdi.

‘Özgürlüğün tadını çıkarın’ sloganıyla hizmete sunulan işletmeyi tanıtan Volkan Bilecen, Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerini Çorum halkıyla buluşturduklarını söyledi.


Zengin menülerinde meşhur Çorum mantısı, hingal ve keşkek gibi yöresel lezzetlerin yanı sıra lokum tava, yaprak kavurma, cartlak kebabı, yaprak ciğer, ciğer tava ve ızgara gibi yemeklerin yer aldığını anlatan Bilecen, “Serpme kahvaltı ve açık büfe öğle yemeği ile lezzette iddialıyız” dedi.
Ev ve işyerlerine paket servisi imkanı da sunduklarını belirten Bilecen, açıklamalarını şöyle sürdürdü:


“Bayanlara özel günlerin yanında toplantı ve mevlid gibi yemekli organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. Pazar günleri açık büfe, hafta içi ise serpme kahvaltımızla zengin bir menüyü müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Vitamin barın yanı sıra çay ve kahve keyfini bir arada sunduğumuz bahçe bölümümüz de hizmete hazır. Leziz menümüz eşliğinde özgürlüğün tadını çıkarmak isteyen herkesi Vergi Dairesi arkasında hizmete sunduğumuz Freedom Cook’a bekliyoruz.”