HABER/YORUM:EROL TAŞKAN
Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Erhan Ölçer'i ziyaret etti. Gönül sofrasında harmanlanan sohbet, kalpten kalbe açılan kapılardan geçip huzura pencere açtı. 

Engellilik konusuna gösterdikleri hassasiyetleriyle hususen engellilerin gönlünde müstesna bir yeri olan Vali ve Belediye Başkanı, Erhan Ölçer'le sohbet etti. Zaman zaman neşeli anılarla renklenen sohbet, kimi zaman da derin konularla koyulaştı. 
Engin gönüllü kardeşimin hanesinde esen muhabbet fırtınasından biz de payımıza düşeni aldık çok şükür. Bir yudum çayın demiyle ısınan kalpler, adeta hamur olup birleşti. Sıfatların bir kenara bırakılıp, insan odağında bir olan gönüllerden çağlayan muhabbetle dolu dakikalar, başta Erhan'ın gönlünde açan yediveren güllerine dönüştü. 

Bir memleketin yöneticileri, garip gurabaya, engelli ve yaşlıya, hasta ve kimsesize karşı yüreğinde samimiyet ve duyarlılık taşıyorsa, o memleketin tüm sokaklarına huzur hakimdir. Bize de bu huzur demetleriyle derilen gül bahçesinden bir nefes muhabbet solumak nasip oldu çok şükür.