RECEP MEBET
Hitit Ayakkabı Mağazası’nda kış sezonu kampanyası başladı.

Geleneksel hale getirdikleri kampanyadan bahseden Mağaza sahibi Cumhur Palabıyık, tüm kışlık ürünlerde benzersiz avantajlar sunduklarını söyledi.
Bay, bayan ve çocuk ayakkabılarında cazip indirimler de içeren kampanyanın Mart ayı sonuna kadar devam edeceğini belirten Cumhur Palabıyık, müşterilerinin ilgisinden memnun olduklarını ifade etti.

HİTİT AYAKKABI 11 YAŞINDA
Hem kaliteli hem de sağlıklı ayakkabı giymek isteyenlerin öncelikli tercihi olduklarını anlatan Cumhur Palabıyık, “Zengin ürün yelpazesiyle dikkat çeken spor ürünleri reyonumuzla da iddialıyız” dedi.

“Hitit Ayakkabı olarak Çorum’da 11 yılı geride bıraktık” diyen Palabıyık, her ayak yapısına uygun, Sağlık Bakanlığı onaylı, kalite belgelerine sahip ayakkabıları Çorum halkıyla buluşturduklarını vurguladı.
Mağazalarında satışa sundukları ayakkabıların tamamına yakınının Türk malı olduğunu vurgulayan Palabıyık, “Kış kampanyamızdan ve sunduğumuz hizmetlerden yararlanmak isteyen herkesi, Uğur Mumcu Caddesi numara 12’deki merkez mağazamız ile Osmancık Caddesi Selimiye Camii karşısı numara 56’daki outlet mağazamıza bekliyoruz” diye konuştu.