Hitit Üniversitesi Rektörlüğünden:


Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sayfasında yayımlanarak yürürlüğe giren “T.C. Hitit Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma, Yükseltilme ve Atanma Yönergesi” ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlamış olmak koşulu ile öğretim üyesi alınacaktır.
Ayrıntılı bilgi www.hitit.edu.tr web adresinde mevcuttur. Duyurulur.
Tel: 0 364 219 20 90

 

İLAN NO UNVAN DERECE ADET FAKÜLTE BÖLÜM ANABİLİM AÇIKLAMA
2020/59 Prof. 1 1 Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında doçent unvanı almış olmak.
2020/60 Prof. 1 1 Tıp Fak. Cerrahi Tıp Bilimleri Çocuk Cerrahisi Çocuk Cerrahisi alanında doçent unvanı almış olmak, pediatrik üroloji konusunda çalışmalar yapmış olmak ve robotik cerrahi konusunda tecrübeli olmak.
2020/61 Prof. 1 1 Tıp Fak. Cerrahi Tıp Bilimleri Göğüs Cerrahisi Göğüs Cerrahisi alanında doçent unvanı almış olmak.
2020/62 Prof. 1 1 Tıp Fak. Temel Tıp Bilimleri Tıbbi Biyoloji Tıbbi Biyoloji alanında doçent unvanı almış olmak, kanser moleküler biyolojisi ve biyoinformatik üzerine çalışmalar yapmış olmak.
2020/63 Prof. 1 1 Mühendislik Fak. Makine Mühendisliği Enerji Makine Mühendisliği alanında doçent unvanı almış olmak, genişletilmiş yüzeyler ve çarpan akış jetleri konularında çalışmalar yapmış olmak.
2020/64 Doç. 1 1 Mühendislik Fak. Kimya Mühendisliği Kimyasal Teknolojiler Kimya Mühendisliği alanında doçent unvanı almış olmak, atık PET’lerin glikolizi ve basınçsız infiltrasyon konularında çalışmalar yapmış olmak.
2020/65 Doç. 2 1 Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri İç Hastalıkları Hematoloji alanında doçent unvanı almış olmak, lenfoma ile akut lösemi hastalarında tromboembolik ve enfeksiyöz komplikasyonlar konularında çalışmalar yapmış olmak.
2020/66 Doç. 2 1 Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri İç Hastalıkları Gastroenteroloji alanında doçent unvanı almış olmak ve akut pankreatit üzerine çalışmalar yapmış olmak.
2020/67 Doç. 2 1 Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Deri ve Zührevi Hastalıklar Deri ve Zührevi Hastalıklar alanında doçent unvanı almış olmak ve Rekürren aftöz stomatit ile ilgili çalışmalar yapmış olmak.
2020/68 Doç. 2 1 Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Kardiyoloji Kardiyoloji alanında doçent unvanı almış olmak ve protez kalp kapaklarının görüntülemesi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
2020/69 Doç. 2 1 Tıp Fak. Cerrahi Tıp Bilimleri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anesteziyoloji ve Reanimasyon alanında doçent unvanı almış olmak, travmatik beyin hasarı ve nöroşirurji konularında çalışmalar yapmış olmak.
2020/70 Doç. 2 1 Tıp Fak. Cerrahi Tıp Bilimleri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anesteziyoloji ve Reanimasyon alanında doçent unvanı almış olmak, yara iyileşmesi ve yoğun bakım konularında çalışmalar yapmış olmak.
2020/71 Doç. 2 1 Tıp Fak. Temel Tıp Bilimleri Biyoistatistik Biyoistatistik alanında doçent unvanı almış olmak ve Tıp alanında bibliyometrik analiz konusunda çalışmalar yapmış olmak.
2020/72 Doç. 1 1 Mühendislik Fak. Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Donanımı Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında doçent unvanı almış olmak, doğrusal olmayan sistemler, şifreleme ve veri gizleme konularında çalışmalar yapmış olmak.
2020/73 Doç. 2 1 İktisadi ve İdari Bilimler Fak Maliye Mali İktisat Maliye Bilim alanında doçent unvanı almış olmak, mali teşvikler ve kent ekonomisi konularında çalışmalar yapmış olmak.
2020/74 Doç. 2 1 Sungurlu MYO Yönetim ve Organizasyon Sağlık Kurumları İşletmeciliği Muhasebe alanında doçent unvanı almış olmak, sağlık işletmelerinde kalite maliyetleri ve çevre muhasebesi konularında çalışmalar yapmış olmak.
2020/75 Doç. 1 1 Sağlık Bilimleri Fak. Sosyal Hizmet Sosyal Hizmet Sosyal Politikalar alanında doçent unvanı almış olmak, istihdam politikaları ve dezavantajlı gruplar hakkında çalışmalar yapmış olmak.
2020/76 Doç. 2 1 Sağlık Bilimleri Fak. Beslenme ve Diyetetik Beslenme ve Diyetetik Beslenme ve Diyetetik alanında doçent unvanı almış olmak veya Kimya bilim alanında doçent unvanı almış olmak. Kimya alanında doçent unvanı almış olanların yurtdışında en
az iki yıl Organik Kimya alanında çalışmalar yapmış olması gerekmektedir.
2020/77 Dr. Öğr.
Üyesi
4 1 Spor Bilimleri Fak. Beden Eğitimi ve
Spor
Beden Eğitimi ve
Spor
Eğitim programları ve öğretim alanında doktora unvanı almış olmak, Öğretmen
yeterlilikleri ve eğitimde bilgi-iletişim teknolojileri konularında çalışmalar yapmış olmak.
2020/78 Dr. Öğr. Üyesi 4 1 Tıp Fak. Cerrahi Tıp Bilimleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı unvanı almış olmak ve servikal intraepiteliyal neoplaziler üzerine çalışmalar yapmış olmak.
2020/79 Dr. Öğr.
Üyesi
4 1 Tıp Fak. Cerrahi Tıp Bilimleri Göğüs Cerrahisi Göğüs Cerrahisi uzmanı unvanı almış olmak.
2020/80 Dr. Öğr.
Üyesi
4 1 Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Ruh Sağlığı ve
Hastalıkları
Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı unvanı almış olmak, nörobilişsel hastalıklar ve nöro
görüntüleme konularında çalışmalar yapmış olmak.
2020/81 Dr. Öğr.
Üyesi
5 1 Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Nükleer Tıp Nükleer Tıp uzmanı unvanı almış olmak.
2020/82 Dr. Öğr.
Üyesi
4 1 Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Nöroloji Nöroloji uzmanı unvanı almış olmak.
2020/83 Dr. Öğr.
Üyesi
4 1 Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Fiziksel Tıp ve
Rehabilitasyon
Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı unvanı almış olmak ve kas iskelet sistemi
ultrasonografisi ile ilgili çalışmalar yapmış olmak.
2020/84 Dr. Öğr. Üyesi 4 1 Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı unvanı almış olmak.
2020/85 Dr. Öğr.
Üyesi
4 1 İlahiyat Fak. Temel İslam Bilimleri Hadis Hadis alanında doktora unvanı almış olmak, Hadis usulü, Buhari ve Hadis-Tasavvuf
ilişkisi bağlamında çalışmalar yapmış olmak.
2020/86 Dr. Öğr.
Üyesi
4 1 İlahiyat Fak. Temel İslam Bilimleri Kelam Kelam alanında doktora unvanı almış olmak, Kelam-Tasavvuf, Kelam-İslam Felsefesi ve
metafizik konularında karşılaştırmalı çalışmalar yapmış olmak.