HURŞİT BOZKURT

Çorum İnsani Değerler Platformu’nun eski ve yeni dönem sözcüleri gazetemizi ziyaret etti. Eski ve yeni dönem sözcülerin yer aldığı ziyarette İDP faaliyetleri ve gündemdeki konular ele alındı.

İnsani Değerler Platformu yeni dönem sözcüsü Adem Arslan, bir önceki dönem sözcüleri Ayhan Boyraz, Seyfettin Zengin ve Atıf Der Başkanı Mustafa Lek’le birlikte Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan’ı ziyaret ederek, önceki dönem çalışmalar ve yeni dönem faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Çok sayıda STK’nın oluşturduğu İnsani Değerler Platformu’nun gönüllülük esasına göre hareket ederek, STK’lar arasındaki dayanışma ve ortak hareket kabiliyetinin artırılmasını hedeflediklerini aktaran İDP Dönem Sözcüsü Adem Arslan, “BU vakte kadar platformumuzun sözcülük görevini üstlenen tüm arkadaşlarımıza ve platformumuzun çalışmalarına katkı sağlayan STK temsilcilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Çorum’un sosyal ve kültürel zenginliğine katkıda bulunmak ve şehrimiz adına elde edilecek kazanımlara katkı sağlamakla ilgili görevimizi, tüm paydaşlarımızla birlikte sürdüreceğiz.” dedi.

İDP’nin Çorum açısından çok önemli bir kazanım olduğuna işaret eden Genel Yayın yönetmenimiz Erol Taşkan, yeni dönem sözcüsü Adem Arslan’ı görevi nedeniyle tebrik ederek başarılar diledi.