EROL TAŞKAN

AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu ve eşi Huriye Kavuncu, Kazakistanlı Timur-Nursulu çiftini ziyaret ederek, dünyaya gelen Muhammed Emin bebeği ve ailesini tebrik etti.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, ikinci çocuklarının dünyaya gelişinin heyecanını yaşayan Kazakistanlı genç çifti yalnız bırakmayan Kavuncu Ailesi, Muhammed Emin bebeğe hayırlı ve sağlıklı ömürler dileğinde bulunarak, Nüsuphan çiftine göz aydınlığı diledi.

Torunlarının yanında olmak için geçtiğimiz günlerde Kazakistan'dan Çorum'a gelen 74 yaşındaki Kazakistanlı Milli Şair Gunşaym Niyazbekkızı'na da göz aydınlığı veren Kavuncu, "Evlatlarınız, bizim evladımızdır, emanetleri bizedir. Biz Timur kardeşimizi, eşini ve çocuklarını kendi evlatlarımızdan ayrı tutmuyoruz. Rabbim'in bahşettiği Muhammed  Emin bebek dünya ahiret torunumuzdur. Allah sağlıklı ömürler ihsan etsin, salihler katına nail etsin." dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyetini aktaran Hitit Üniversitesi ilahiyat Fakültesi öğrencisi Timur Nüsüphan, Kavuncu'nun 2014 yılından beri her zaman kendilerine ağabeylik ve atalık yapan bir kişi olduğunu, bugün de Milletvekili olarak kendilerinin sevincini paylaşıyor olmasının, kendileri için onur ve güven vesilesi olduğunu ifade etti.

Hastane Müdürü Adnan Aydın'ın da katıldığı ziyarette, Hitit Üniversitesi öğrencisi Marcel Mfouapon Ngamli da kardeşi Timur Nüsuphan ve ailesini yalnız bırakmayıp, sevinçleri paylaştı.

Editör: Haber Merkezi