RECEP MEBET
Fatma ve Yılmaz Paşaoğlu çiftinin sahibi olduğu İnci Organizasyon yeni sezona hazır.
2014 yılından bu yana Çorum halkının hizmetinde olduklarını anlatan Fatma Paşaoğlu, geçen yıl açılışını yaptıkları Paşa Düğün Salonu’nun da yeni sezona iddialı girdiğini söyledi.

Düğün, nişan, kına, sünnet organizasyonunun yanı sıra mevlid, iftar yemeği, yıl sonu etkinliği ve özel gün toplantılarına da ev sahipliği yaptıklarını hatırlatan Paşaoğlu, rezorvasyonlarının sürdüğünü kaydetti.

Geleneksel sezon kampanyasından da bahseden Paşaoğlu, nikah şekerleri ile düğün ve kına malzemelerinde cazip indirimler yaptıklarını açıkladı. Alanında deneyimli bir kadro ile kına gecesi ve sünnet düğünü organizasyonu hizmeti verdiklerini vurgulayan Paşaoğlu, “Özel ekibimizle, mutlu günlerinde Çorum halkının yanındayız” dedi.

‘MUTLU GÜNLERE RENK KATIYORUZ’
Paşa Düğün Salonu ile organizasyon hizmetlerine dair açıklamalarını sürdüren Paşaoğlu, şöyle konuştu:
“İnci Organizasyon olarak düğün, nişan, sünnet, kına gecesi, doğum günü ve açılış programları başta olmak üzere pek çok mutlu güne renk katıyoruz.  
Müşterilerimizin siparişleri doğrultusunda tüm ürünlerimizi kendimiz tasarlıyoruz. Kına gecesi ve sünnet tahtı, palyaço ve kostüm temini, gelin arabası süsleme ve yeni doğan kıyafetleri tasarımı da yapıyoruz. Tercihlere göre organizasyonlara müzik veya ilahi grubu ile semazen ekibi de temin ediyoruz.
Davetiye, nikah şekeri, bebek şekeri ve mevlit şekeri çeşitlerini müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. 
Çöplü Mahallesi Osmancık Caddesi Ulucamii civarı 1. Uç Sokak numara 9'da hizmet veren Paşa Düğün Salonu’nda ise düğün, nişan, sünnet ve kına gecesinin yanı sıra mevlid, iftar yemeği, yıl sonu etkinliği ve özel gün toplantılarına da ev sahipliği yapıyoruz.
Ürün ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak isteyen herkesi Karakeçili Mahallesi Valilik arkası Albayrak 1. Sokak numara 13/D’de faaliyet gösteren İnci Organizasyon’a bekliyoruz.”