MURAT ÖZTEN

AK Parti İskilip Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Yabacıoğlu gazetemizi ziyaret etti. İskilip'i ortak akılla ve tüm hemşehrileriyle birlikte daha da ileriye taşımak üzere yola çıktığını ifade eden Yabacıoğlu, "Yıllardır edindiğimiz bilgi, birikim ve tecrübemizi, İskilip'e hizmet olarak aktarabilmek için kutlu bir yola çıktık." dedi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'la sohbet eden Yabacıoğlu, İskilip'in tüm sorunlarını ve çözüm yollarını bildiğini, samimiyet, tevazu ve gayretle gönül belediyeciliğinin en iyi örneğini sergileyeceklerini söyledi.

Her iskilipli'nin olduğu gibi kendisinin de İskilip'e borçlu olduğunu ve bunu en iyi şekilde ödeyip, hemşehrilerinin duasını kazanmak niyetinde olduğunu anlatan Yabacıoğlu, "Bilgi, birikim ve tecrübemizi İskilip'e aktarmak, ilçemize ve hemşehrilerimize hizmete dönüştürmek için yola çıktık. Meselemiz makam mevki değil, İskilip'e olan borcumuzu ödemektir. Hemşehrilerimizle kucaklaşıp, İskilip'i bulunduğu noktadan daha ileri taşımak temel hedefimizdir." diye konuştu.

Adaletli, hakkaniyetli ve liyakata dayalı bir yönetim anlayışını olmazsa olmaz sözleriyle tarif eden Ahmet Yabacıoğlu, İskilip'in ilim, kültür, doğal güzellikler ve tarih anlamında Türkiye'nin sayını ilçeleri arasında yer aldığını, bunu daha çok gün yüzüne çıkarmak için çalışacaklarını vurguladı.

"İskilip'in zenginlikleri ve bağrında barındırdığı güzellikler, sadece İskilipliler'in değil, insanlığın ortak malı olduğuna ve bu güzelliği herkesin görüp istifade etmesi gerektiğine inanıyorum." diyen Yabacıoğlu, her alanda gelişim ruhuyla adım atacaklarını, İskilip'i kültür ve tarih merkezi yapma gayretinin yanı sıra, İskilip'in sanatkar ruhunu girişimcilik projeleriyle destekleyip, İskilip'in kanayan yarası durumundaki göçü sona erdirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yabacıoğlu, "Samimiyet, tevazu ve gayret ile gönül belediyeciliği yapmak üzere göreve talibiz. Birinci önceliğimiz İskilip'in kanayan yarası halini alan göçü önleyici projeler üretip, tüm İskilipliler'le istişare edeceğiz ve ortak akılla ilçemiz için seferber olacağız. Bulunduğumuz her şart ortamda, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da İskilip ve İskilipli'nin emrinde olacağız." dedi.