FATİH AKBAŞ
Karabacak Mobilya 5. Şubesini AHL Park AVM’de açtı. AHL Park 1. katta bulunan ve 300 metrekare alana sahip olan Karabacak Mobilya özgün tasarımları ile dikkat çekiyor.

Karabacak Mobilya sahibi Ali Karabacak düzenlediği basın toplantısında yeni şube hakkında açıklamalarda bulundu.
1983 yılında Karabacak Ticaret olarak çıktıkları yola Karabacak Mobilya markasıyla devam ettiklerini belirten Karabacak, “Uğur Mumcu Caddesi’nde yıllardır Çorumlulara hizmet veren, köklü ve öncü mobilya alışveriş merkezleri olarak artık AHL Park AVM’de de halkımızın hizmetinde olacağız” dedi.

Karabacak, “Yıllardır Çorumlular’a hizmet sunmaktayız. Evlerin içi insan hayatının büyük bir bölümünün geçtiği yer. Biz Çorumlular’a daha iyi hizmet vermek adına AHL Park’ta yeni şubemizi açtık. Aralık ayı sonunda ise resmi açılışımızı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bugüne gelişlerinin ve kazanımlarının sebebinin müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı olduğunu vurgulayan Karabacak, "AHL Park AVM Şubemizde yemek odası, koltuk takımı, köşe koltuklar, sehpalar ve üniteleri satışa sunuyoruz. Amacımız insanlarımıza kaliteyi ucuza satmaktır. Sezonun ev ve dekorasyon trendlerini keşfedip, evinizi baştan sona yenileyebileceğiniz imkanları sunacak olan AHL Park Şubemize değerli müşterilerimizi bekliyoruz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerine özel kampanyalar düzenleyeceğiz. Bir taraftan ilk iki ayı ödemesiz peşin fiyatına 24 ay taksit imkanı sunarken diğer taraftan ise çiftçilerimizde şimdi alıp hasat zamanı faizsiz zamsız ödeme yapabilecekler” dedi.
Yeni şubelerinde Bambi Yatak markasını da müşterileri ile buluşturduklarını kaydeden Karabacak, “Yatak modellerinde aradığınız konforu ve huzuru Bambi Yatak ile bulacaksınız. Bizi bugünlere getiren Çorum halkına teşekkür ediyoruz” şeklinde belirtti. (ADVERTORİAL)