FATİH BATTAR
Çorum’da mobilya sektörüne yön veren firmalar arasında yer alan Kerman Mobilya, 4.şubesini AHL Park Alışveriş Merkezi’nde açtı.

İstikbal ve Bellona markalarının bayiliğini sürdüren Kerman Mobilya, geçtiğimiz hafta AHL Park’ta Siemens ev aletleri ile, “deneyim” temalı yepyeni mağaza konseptini, hayata geçirmişti.

Kerman Mobilya'nın, Bahabey, Gazi Caddesi, Ev Concept mağazalarından sonra 4. şubesi olan AHL Park AVM şubesi açıldı. İstikbal Mobilya, Gümüşsuyu Halı, DOQU Ev Tekstili ve CREARTHOME Ev Aksesuarları markalarını bulabileceğiniz mağaza Ahl park -1 inci katta hizmetinizde olacak. Açılışa özel olarak özellikle tekstil ve yatak baza ürünlerinde % 70 e varan indirimler uygulanığını ifade eden Gökhan Kerman; ‘’Tüm Çorumlu hemşehrilerimizi mağazamıza bekliyoruz’’ dedi.
Kerman; “Kurulduğumuz günden itibaren müşterilerimizin memnuniyeti üzerine çalışan İstikbal Kerman Mobilya ailesi olarak 10 yıl boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübe ile 4.şubemizi AHL Park Alışveriş Merkezi’nde hayata geçirdik. 1300 m2 alanı bulunan mağazada açılışa özel tekstil, yatak ve bazada %70’e varan indirimlerimiz var. Güleryüzlü hizmet anlayışı ile Çorumlulara hizmet etmenin gayreti içindeyiz.” ifadelerini kullandı.