Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Teşkilatı, MHP Bartın İl Teşkilatını taşıyan otobüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybedenlere rahmet diledi.

MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak ve heyeti, Bartın il teşkilatına taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Karapıçak ve beraberindekiler, Ankara Bölge İstişare Toplantısına katılmak üzere gelirken geçirdikleri elim trafik kazası sonucunda yaralanarak evlerinde tedavi gören MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ile Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret ederek geçmiş olsun ve taziye dileklerini iletti.

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, "Bartın Devlet Hastanesinde tedavileri süren İl Başkan Yardımcılarımız Kemal Özay ve Turgut Makaracı'yı, halen yoğun bakımda tedavi gören İl Yönetim Kurulu Üyesi Türkan Kaplan başkanlarımızı ve yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Böylesi bir elim kaza sonrasında bile teşkilatımızın birliği, dirliği, teşkilat mensuplarımızın sahiplenme ve samimiyetleri bizlere güç vermiş, Milliyetçi Hareketin gönülden gelen bir olguyla yarım asrı aşkın nasıl dimdik ayakta kaldığına şahitlik etmiştir. Rabbimden Ülkücü şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.” diye konuştu.

Ziyaret sırasında kendilerini yalnız bırakmayan teşkilat üyelerine teşekkür eden Karapıçak, "Bizlere eşlik eden Bartın İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Alp Akın ve Emrah Taşdemir Başkanlarımıza, Bartın İl Ocak Başkanımız Duran Iğıl Başkanıma teşekkür ediyoruz. Rabbim bir daha böyle acı olayları yaşatmasın, Milliyetçi Ülkücü camiamıza ve aziz Türk milletine sağlıklı huzurlu yarınlar nasip eylesin." dedi. (Haber Merkezi)